Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

❱❱ «Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι» λέει μια παλιά παροιμία, η οποία ταιριάζει γάντι στον Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., που το 2017 ανακοίνωσε στο πανελλήνιο την απόφασή του να σταματήσει τις τηλεπωλήσεις, φαίνεται ότι δεν μπόρεσε να μείνει μακριά από το αγαπημένο του κοινό. Επειδή νιώθει ότι έχει...
λείψει στους τηλεθεατές του, αποφάσισε να μην τους αφήσει παραπονεμένους και βρίσκεται κοντά τους από το απόγευμα της Δευτέρας.
Οχι όμως μέσω TV, αλλά μέσω live μεταδόσεων στο facebook! Το είχε ανακοινώσει ο ίδιος, με μήνυμά του στο twitter: «Από την ημέρα που σταμάτησα τις εκπομπές μου κάθε απόγευμα, χάσαμε την ευκαιρία να αναλύουμε σε πρώτο χρόνο την επικαιρότητα. Λοιπόν, θα δοκιμάσουμε κάτι καινούργιο, από αυτή τη Δευτέρα 04/06 και κάθε μέρα στις 17.00 ζωντανά από τη σελίδα μου στο FB... Πείτε το και σε άλλους».
Προχθές, λοιπόν, πλύθηκε, στολίστηκε, αρωματίστηκε και πήρε θέση μπροστά στον υπολογιστή φορώντας το πιο πλατύ του χαμόγελο. Μόνο που, ομολογουμένως, η πρώτη διαδικτυακή προσπάθειά του δεν στέφθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία. Το ίντερνετ δεν μπόρεσε να... σηκώσει τόσο βάρος και συγκίνηση, και η ταχύτητα δεν ήταν καθόλου καλή!
Ετσι, όσοι επέλεξαν να τον απολαύσουν, έστω και από περιέργεια, δεν τα κατάφεραν. Το μόνο που κατάφεραν ήταν να τον ακούσουν, αφού η εικόνα ήταν τόσο... χιονισμένη που ακόμη και οι μετεωρολόγοι αιφνιδιάστηκαν!
Φτου, φτου, σκόρδα! Κρίμα κι άδικο! Ομως, μη στενοχωριέστε. Οπως είπε, το... δουλεύει το σύστημα και θα επανέλθει δριμύτερος μόλις φτιάξει η γραμμή και έχει «δυνατό» ίντερνετ.

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive