Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

ΤΩΡΑ. Συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου ο Αρτέμης Σώρρας από άνδρες της Ασφάλειας Αττικής.

Αποτέλεσμα εικόνας για Συνελήφθη ο Αρτέμης Σώρρας στον Άλιμο- Είχε αφήσει μαλλιά και γένια
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Αρτέμης Σώρρας συνελήφθη στην περιοχή του Αλίμου. Είχε, μάλιστα, αφήσει μακριά μαλλιά και γένια για να μην είναι αναγνωρίσιμος. Φέρεται να κυκλοφορούσε μεταμφιεσμένος σε ιερέα....
  Νεότερες πληροφορίες που έρχονται στο φως, αναφέρουν ότι εντοπίστηκε σε σπίτι όπου διέμενε στα νότια προάστια έπειτα από έρευνες και πληροφορίες της Ασφάλειας Αττικής, η οποία πραγματοποίησε έφοδο και τον ακινητοποίησε, χωρίς εκείνος να προβάλει την παραμικρή αντίσταση.
Είχε αφήσει γενειάδα και μακριά μαλλιά | 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σώρρας έχει καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 8 ετών χωρίς αναστολή με την κατηγορία της υπεξαίρεσης σε βαθμό κακουργήματος.

2 σχόλια:

  1. Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΑΡΟΤΙ ΒΛΑΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΣΩΡΡΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΛΙΒΕΡΟΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΠΑΠΑΣ, ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΙΔΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΔΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive