Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. Γράφει ο Τάκης Δακογλου

Φωτογραφία του Τάκης Δακογλου.Σκέφτομαι ότι ο Έλληνας που έδειξε τεράστια ανοχή (κακώς) στα οικονομικά θέματα και επέτρεψε να τον φτωχοποιήσουν και να τον καταληστέψουν τα αριστερά κνώδαλα της οικονομίας, αγρίεψε και βγήκε στους δρόμους με το θέμα της Μακεδονίας μας που την πούλησαν θρασύτατα και κομουνιστικά στα Σκόπια προκαλώντας τρομερούς τριγμούς στο, άνευ αδείας, κυβερνητικό οικοδόμημα.
Έδειξε ότι το κάθε είδους στύψιμο του λαού έφτασε στο τέλος του. Δεν πάει άλλο. Από δω και πέρα ο λαός ξέρει τι πρέπει να κάνει για να τους διώξει. Και όταν λέμε "λαός"...

εννοούμε τους Έλληνες που είναι πατριώτες και μόνον αυτούς. Οι άλλοι είναι πουλημένοι (δυστυχώς).
Προβλέπεται σκληρός εκλογικός αγώνας διότι διακυβεύονται τρομερά συμφέροντα και από τις δύο πλευρές. Από πλευράς των Ελλήνων ο διαμελισμός της χώρας και από πλευράς των άλλων το χάσιμο του λουφέ και ο ορατός κίνδυνος να περάσουν από δίκες εσχάτης προδοσίας (τουλάχιστον).
Ας ενωθούμε για να κερδίσουμε. Μετά, θα τα βρούμε. Τι διάβολο. Έλληνες είμαστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive