Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Περίμενε κανείς κάτι άλλο για το "ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙ;" ΑΘΩΟ κρίθηκε το ηγετικό στέλεχος του «Ρουβίκωνα» σύντροφος Γιώργος Καλαϊτζίδης (ΦΩΤΟ) που απείλησε με κάψιμο τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Αποτέλεσμα εικόνας για Γιώργου Καλαϊτζίδη
Αθώος κρίθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, ο οποίος συνελήφθη στο πλαίσιο εισαγγελικής έρευνας που με αφορμή ανάρτηση στα social media, με την οποία εξαπολύονταν απειλές σε βάρος του τηλεοπτικού σταθμού Σκαι....
Ο εισαγγελέας νωρίτερα είχε ζητήσει ενοχή του κατηγορούμενου για το αδίκημα της διέγερσης σε διάπραξη αδικήματος, με τον κατηγορούμενο να κάνει λόγο στην απολογία του για επιχείριση ιδεολογικης καταστολης. Ο πρόεδρος του δικαστηρίου ωστόσο αθώωσε τον κατηγορούμενο κρίνοντας ότι δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις για την εφαρμογή της νομοθετικής διάταξης, βάσει της οποίας ασκήθηκε η εναντίον του δίωξη. Κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης στα δικαστήρια ήταν συγκεντρωμένα περίπου εκατό άτομα δηλώνοντας τη συμπαράστασή τους στον κατηγορούμενο.
 
Γιωργος Καλα'ι'τζιδης
11 ώρες πριν
Τον ΣΚΑΙ θα τον κάψουμε.Σημερα αύριο σε δέκα χρόνια δεν ξέρω.. Αλλά θα τον κάψουμε.Και θα χορεύουμε σαν ινδιάνοι γύρω από τα αποκαιδια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive