Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Έτσι αποκαλούν οι ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ τους Έλληνες που φωνάζουν για την πατρίδα τους. ΒΙΝΤΕΟ

 Αντίστροφη μέτρηση για τα μεγάλα συλλαλητήρια της 6ης Ιουνίου κατά της εκχώρησης των δικαιωμάτων της Μακεδονίας
Υπό τον φόβο γενικευμένου ξεσηκωμού με αφορμή την παράδοση του ονόματος «Μακεδονία», στον ΣΥΡΙΖΑ και γενικότερα στο λεγόμενο «δημοκρατικό τόξο», επιμένουν στο να βάζουν «ταμπέλες» σε μία αρκετά μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού....
  Αφού λοιπόν ο ίδιος ο πρωθυπουργός λίγους μήνες πριν είχε αποκαλέσει με περισσό θράσος «όχλο» 3 εκατομμύρια Ελλήνων που φώναζαν για την Μακεδονία, στελέχη της κυβέρνησης δεν παύουν να προκαλούν με τους χαρακτηρισμούς τους.  Όπως ήδη διαβάσατε στο el.gr, ο βουλευτής Β’ Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης, σε τηλεοπτική του συνέντευξη σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, αποκάλεσε ως «επαγγελματίες πατριώτες» όσους Έλληνες δίνουν το παρόν σε συλλαλητήρια για την Μακεδονία!  Φανταζόμαστε πως την ίδια άποψη έχουν στο σύνολό τους τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που τόσο…κόπτονται για συμβιβαστική λύση στο Σκοπιανό επί των ημερών τους.
Ακολούθησαν λίγη ώρα μετά οι επίσης προκλητικές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου, ο οποίος έκανε λόγο ανοικτά για τα «μορφώματα των παμμακεδονικών», οργανώσεις που βρίσκονταν πίσω από τα δύο ογκώδη συλλαλητήρια του περασμένου χειμώνα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Έχοντας λοιπόν δεχτεί ήδη από την επομένη των συλλαλητηρίων τον όρο «Μακεδονία» εταφρασμένο ή αμετάφραστο), αγνόησαν συστηματικά πάνω από 3 εκατομμύρια Ελλήνων που έδωσαν το παρόν σε συλλαλητήρια αμιγώς αντικυβερνητικά.
Τα στελέχη της κυβέρνησης κουβαλώντας από τον προηγούμενο χειμώνα ένα βαρύ ιστορικό με χαρακτηρισμούς κατά των συλλαλητηρίων, σήμερα συνεχίζουν να προκαλούν με δηλώσεις οι οποίες υπό άλλες συνθήκες θα προκαλούσαν γενική κατακραυγή.
Θυμηθείτε μερικά τρανταχτά παραδείγματα:
Όσο η ώρα για το οριστικό ξεπούλημα του ονόματος πλησιάζει, κανείς δεν αντιδρά και τοποθετήσεις σαν και αυτές που προηγήθηκαν δημιουργούν ένα επικίνδυνο κλίμα, πόσο μάλλον όταν μένουν αναπάντητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive