Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ. ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ: Η Εκκλησία δεν κάνει συλλαλητήρια, οι πολίτες εξέλεξαν Βουλή. «Έργο της Βουλής, όχι της Εκκλησίας το θέμα της ονομασίας». ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Χριστόδουλος στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία !

Ιερώνυμος για Σκοπιανό: Η Εκκλησία δεν κάνει συλλαλητήρια, οι πολίτες εξέλεξαν Βουλή
ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ:"Η Εκκλησία δεν κάνει συλλαλητήρια".
Στη θέση της Εκκλησίας για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ αναφέρθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος από τον Αυλώνα όπου βρέθηκε, για να παραστεί στα εγκαίνια της Λαογραφικής έκθεσης στο Πνευματικό Κέντρο. «Δεν γινόμαστε Έλληνες μόνο μία στιγμή ή μία ημέρα. Έλληνες είμαστε κάθε μέρα, κάθε ώρα. Η Εκκλησία πήρε θέση....
Είπε ξεκάθαρα ότι δεν δίνουμε πουθενά το όνομά μας, αλλά δεν είναι έργο της Εκκλησίας», είπε ο Αρχιεπίσκοπος, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. «Η Εκκλησία δεν κάνει συλλαλητήρια... οι πολίτες εξέλεξαν Βουλή και η Βουλή είναι υπεύθυνη για αυτά. Οι Έλληνες είναι υπεύθυνοι που ψηφίζουν και η Βουλή που διοικεί αυτόν τον τόπο», συμπλήρωσε.

1 σχόλιο:

  1. ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΛΗΣΙΑ ΠΙΝΕΤΕ ΤΣΑΙ ΚΑΙ ΤΡΩΤΕ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ , ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ .Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive