Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

100 ΜΕΡΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ. Γράφει η .. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ. ΒΙΝΤΕΟ


Τα κόμματα σήμερα στηρίζουν τους πούστηδες  βαφουν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ βουλή και τις διαβάσεις στα χρώματά τους , τους διαφημίζει η ΚΡΑΤΙΚΗ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΡΤ,  συμμετέχουν ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ Βουλευτές του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ κοινοβουλίου και γάμησέ τα συνέλληνα....
Σήμερα όμως κλείνουν ΕΚΑΤΟ ΗΜΕΡΕΣ αιχμαλωσίας απ την τούρκικη μαφία οι πατριώτες μας Μητρετώδης Άγγελος και Κούκλατζης Δημήτρης και το ΕΛΛΗΝΙΚΟ κράτος παίζει με τα πουσταριά και τα "δικαιώματά" τους λες και κανείς έχει σκοπό ν`ασχοληθεί που, με ποιόν, και πως γαμιέται το κάθε ανώμαλο σατανικό κατασκεύασμα. Εδω η Πατρίδα ΧΑΝΕΤΑΙ κι εμείς ασχολούμαστε πως τον παίρνει το Τσεϊσον Αντιγόνη. Θα προτιμούσαμε η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ να έχει στην πρόσοψή της τις φωτό των δυο ομήρων στρατιωτικών μας σε 24ωρη βάση με αίτημα την ΑΜΕΣΗ απελευθέρωσή τους. Αλλά ΠΟΙΟΙ να πάρουν τέτοια πρωτοβουλία; Τα ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ τομάρια που απο υπηρέτες του λαού κατάντησαν τσατσάδες στα  μπουρδέλα του συστήματος, που απλά αδειάζουν τα μπουγέλα απο το ξέπλυμα των επιβητόρων τους; Τέτοιες ώρες και μέρες ντρέπομαι, θλιβομαι και ΛΥΠΑΜΑΙ για το πως κατάντησαν την ΠΑΤΡΙΔΑ μας και τους ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ Έλληνες. 
ΝΤΡΟΠΗ σε ΟΛΟΥΣ μας μα πιο πολύ Σ`ΕΚΕΙΝΟΥΣ!!

1 σχόλιο:

  1. ΦΩΤΙΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΨΕΙ, ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ Τ'ΑΛΛΑ ...!!!
    ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ;
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΑ ΚΟΜΠΟΣΧΟΙΝΙΑ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΜΑΣ, ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΡΕΣΤΟΙ ΣΤΟΝ Πάπα ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ.
    ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ...

    ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ:
    ΟΙ ΚΑΚΟΔΟΞΙΕΣ ΤΗΣ ΑΙΡΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.
    https://www.youtube.com/watch?v=Dcnvr_3Y230

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive