Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Αστυνομία σκέψης: Ο Άθεος, αστράτευτος, αναρχοαλήτης, αγράμματος, φιλογκέουλας, σερβιτόρος & σύμβουλος Τσίπρα Καρανίκας ζητά να παίρνουν τα παιδιά από τους γονείς που είναι «φασίστες»


Μια (πολύ σημαντική) λεπτομέρεια γύρω από τα όσα αφορούν την υπόθεση Μπουτάρη είναι τα όσα δήλωσε ο γνωστός σύμβουλος του πρωθυπουργού Καρανίκας, ο οποίος φαίνεται θέλησε να προσθέσει ακόμη μια σελίδα «δόξης» στο βιογραφικό του, μετά την άρνηση στράτευσης, τον αγώνα για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων, την νομιμοποίηση της κάνναβης και την δημοσίευση φωτογραφιών με «τρανσέξουαλ» (ή μήπως «τραβεστί»;)....

Σχολιάζοντας μια φωτογραφία που δημοσιεύθηκε και στην οποία απεικονίζεται ένας γονέας να κουβαλάει στα χέρια του το κοριτσάκι του και την ίδια ώρα απλώς να αποδοκιμάζει τον Μπουτάρη, ο Καρανίκας έγραψε τα εξής απίστευτα: «Δεν φτάνει να καταδικάσουμε τον φασισμό. Δεν φτάνει να καταδικαστεί ο φασίστας. Πρέπει παράλληλα να απαντήσουμε αν επιτρέπεται να μεγαλώνει παιδί αυτός ο φασίστας γονέας που επιτίθεται στον δήμαρχο»!
Όποιος έχει μάτια και βλέπει αντιλαμβάνεται τι ακριβώς συμβαίνει και ανατριχιάζει. Δεν υπάρχει καμία «επίθεση» στον Μπουτάρη, με την έννοια της χειροδικίας τουλάχιστον. Αυτό που ισχύει είναι μια λεκτική διαμαρτυρία ενός πολίτη εναντίον ενός θλιβερού και παρακμιακού τύπου, ο οποίος ανά τακτά χρονικά διαστήματα προσβάλλει με τα λεγόμενα και την συνολική συμπεριφορά του τους πάντες και τα πάντα.
Για τον Καρανίκα, όμως, και την δικτατορία της «πολιτικής ορθότητας» μια τέτοια ήπιας μορφής ενέργεια είναι αρκετή όχι μόνο για καταδίκη, αλλά και για πιο «δραστικά» μέτρα, όπως η αφαίρεση της επιμέλειας του μικρού παιδιού από τον πατέρα του! Ποινικοποίηση, λοιπόν, απέναντι σε κάθε τι που δεν είναι αρεστό στον Καρανίκα και τους ομοίους του, για τους οποίους προφανώς κατάλληλοι «γονείς» για να μεγαλώσουν με… σωστό τρόπο τα παιδιά είναι οι «ντραγκ κουίν», αυτοί που ντύνονται με γυναικεία φορέματα στα θεωρεία της Βουλής και κυκλοφορούν μόνο με σλιπάκια σε διαδηλώσεις και αυτοί που σε λίγες ημέρες σε ένα ακόμη «γκέι πράιντ», θα είναι λουσμένοι με χρυσόσκονη και θα φορούν ζαρτιέρες.
Και παρότι η σκέψη του Καρανίκα είναι χυδαία και προκλητική, κανείς από την κυβέρνηση δεν σκέφτηκε να του «τραβήξει» λίγο τα (έτσι κι αλλιώς μεγάλα) αυτιά του, γι’ αυτό που «αμόλησε». Ίσως επειδή στην ψυχοσύνθεση των νεομπολσεβίκων του ΣΥΡΙΖΑ τα όσα με θράσος και αναίδεια δήλωσε ο Καρανίκας ηχούν όχι μόνο  ευχάριστα, αλλά και απολύτως λογικά για το σύστημα αξιών της αριστεράς. Από την δημιουργία παιδιών-«ρομπότ», που θα ρουφιανεύουν τους γονείς τους στην κρατική ασφάλεια επειδή έκαναν το «έγκλημα» να κρύψουν λίγο σιτάρι, μέχρι και το «παιδομάζωμα», η ιστορία του μπολσεβικισμού πάνω (και) στο θέμα της διαπαιδαγώγησης των παιδιών είναι σαφής και συγκεκριμένη: τα παιδιά δεν ανήκουν ούτε στην οικογένεια ούτε στις παραδοσιακές δομές της Κοινωνίας, όπως τις γνωρίζουμε εδώ και αμέτρητες γενιές. Ανήκουν στις σφαίρες σκέψης και επιρροής της αριστερής «πολιτικής ορθότητας», η οποία έχει το απόλυτο προνόμιο για το πως «πρέπει» να μεγαλώσουν τα παιδιά.
Η αλαζονεία της εξουσίας που διακατέχει τον αστράτευτο Καρανίκα τον έκανε να αποκαλύψει πρόωρα το πώς αντιλαμβάνονται την (εφιαλτική) κοινωνία του μέλλοντος οι συριζαίοι και οι «φιλελέφτ» συνοδοιπόροι τους. Και όσο γελοία κι αν είναι αυτά που υποστηρίζει ο κρατικοδίαιτος αυτός ανθέλληνας μόνο για γέλια δεν είναι, για τους λόγους που όλοι μπορούμε να φανταστούμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive