Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Νέο συμβάν με Αλβανό! Έμπορος ναρκωτικών τραυμάτισε αστυνομικό στην Θεσσαλονίκη!

χειροπεδεςς
Από την Χαλκιδική βρέθηκαν στην Θεσσαλονίκη οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πολυγύρου για να βάλουν στο χέρι έναν Αλβανό ο οποίος διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών στην Κεντρική Μακεδονία. Όμως, εκείνος δεν δίστασε να τους επιτεθεί και να τραυματίσει έναν από αυτούς!  Ο 35χρονος...
αλλοδαπός δεν τα έχασε, τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν βρέθηκε σε κλοιό αστυνομικών μόλις βγήκε από το σπίτι του στην Καλαμαριά. Όρμησε κατά πάνω τους και προσπάθησε να διαφύγει σπρώχνοντάς τους βίαια, με αποτέλεσμα ένας αστυνομικός να πέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί ελαφρά. Στη συνέχεια, αντιστάθηκε όσο μπορούσε, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει τις χειροπέδες.  Στο σπίτι του Αλβανού κατασχέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 522 γραμμαρίων, ένα σωληνάριο και ένα δοχείο με πάστα κάνναβης βάρους 237 γραμμαρίων, 23 ναρκωτικά χάπια, δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές, ένας σουγιάς και δυο κινητά με τα οποία επικοινωνούσε με την πελατεία του. Ο 35χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή, αντίσταση και πρόκληση απλής σωματικής βλάβης.

1 σχόλιο:

  1. δεν προλαβαινουμε να διαβαζουμε ειδησεις δημοσιας ταξης που αφορα τα koloαλβαναρια(και μαλιστα εμποροι ναρκωτικων που σκορπιζουν τον θανατο στα παιδια μας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive