Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Κατέρρευσαν οι κατηγορίες κατά Ταξίαρχου της ΠΑ - Πώς κατηγορήθηκε για... κοπή χόρτων (!) κορυφαίος αξιωματικός της ΠΑ

Κατέρρευσαν οι κατηγορίες κατά Ταξίαρχου της ΠΑ - Πώς κατηγορήθηκε για... κοπή χόρτων (!) κορυφαίος αξιωματικός της ΠΑ

Η υπόθεση της κατηγορίας «κοπής χόρτων» στην 110 Πτέρυγα Μάχης το 2016 της Πολεμικής Αεροπορίας αποτελεί πλέον παρελθόν καθώς το Αεροδικείο αθώωσε ομόφωνα τον Ταξίαρχο Δημήτρη Τσιρογιαννίδη.  Η υπόθεση ξεκίνησε από …
ανώνυμη καταγγελία που έκανε λόγο για “παρατυπίες”! Με βάση αυτή τη καταγγελία ο τότε διοικητής της 110 ΠΜ, αντικαταστάθηκε!  Οι φήμες ότι είχε ενοχλήσει επειδή έκανε τα αυτονόητα στη διοίκηση της μονάδας ήταν πολλές και έντονες.  Το θέμα είναι ότι ο αξιωματικός ταλαιπωρήθηκε τζάμπα κι άδικα. Δεν ήταν ο μοναδικός και δεν θα ΄ναι και ο τελευταίος. Δυστυχώς…

1 σχόλιο:

  1. Με κάτι τέτοιες επικίνδυνες ηλιθιότητες κατά άξιων μαχίμων αξιωματικών που σίγουρα αποτελούν κινήσεις στηρίξεως υμέτερων λαμόγιων, μας λέτε ότι στηρίζετε το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων;;; Ου να μου χαθείτε άχρηστοι.

    Πιστεύω ότι άν διαβάζαμε το κείμενο της "καταγγελίας" στην καλλίτερη των περιπτώσεων θα σκάγαμε στα γέλια και πιθανόν να ήταν και μία selfie του "ανώνυμου" και άχρηστου σύγχρονου "Αρτέμη Μάτσα" που δεν είχε το σθένος να πει επωνύμως ότι ήθελε να πει.

    ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΜΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive