Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Τα Πατριαρχεία Βουλγαρίας και Γεωργίας τόλμησαν να κάνουν αυτό που «κιότεψε» η Ελλαδική Εκκλησία

Αποτέλεσμα εικόνας για FVTO APO ΓΚΕΙΠΑΡΤΥ

Όταν εδώ με κάθε ευκαιρία παρελαύνει η ανωμαλία, ακόμη και σε ημέρες εθνικού πένθους στα Ορθόδοξα κάστρα, Εκκλησία και λαός στέλνουν βροντερό μήνυμα. Γράφαμε και τις προάλλες πως με τον αέρα των κυβερνητικών ανοσιουργημάτων και των ανήθικων και ανώμαλων νόμων ετοιμάζονται οι ομοφυλόφιλοι και φέτος να…
παρελάσουν υπερήφανα στους δρόμους της Αθήνας! Φέτος το κεντρικό θέμα του Athens Pride 2018 που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Ιουνίου στην Πλατεία Συντάγματος είναι η θηλυκότητα. Προφανώς η επίκτητη όχι η φυσική! Την ίδια μέρα είναι προγραμματισμένη αντίστοιχη «παρέλαση» στη Σόφια. Μόνο που εκεί ο κόσμος δεν είναι βυθισμένος σε λήθαργο και αντιδράει, και η εκκλησία δεν παίζει το παιχνίδι της άθεης κυβέρνησης όπως στην χώρα μας και καλεί τους πολίτες να μην συμμετάσχουν σε τέτοιες εκδηλώσεις και τους ομοφυλόφιλους να μετανοήσουν. Συγκεκριμένα η Ιερά Σύνοδος της Βουλγαρικής Ορθόδοξης Εκκλησίας εξέφρασε την αντίθεσή της απέναντι στην επερχόμενη παρέλαση των LGBT στη Σόφια, καλώντας τα μέλη της κοινότητας των LGBT να παραιτηθούν από τις αμαρτίες τους. Στη δήλωση, που δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Βουλγαρικής Εκκλησίας, η Σύνοδος δηλώνει ότι η θέση της απέναντι στην αμαρτία παραμένει αμετάβλητη. «Λαμβάνοντας υπ ‘όψιν την ελεύθερη βούληση, η Αγία Ορθόδοξη Εκκλησία απευθύνει εκ νέου έκκληση προς τα παιδιά, τους αδελφούς και τις αδελφές της και θυμίζει με θλίψη ότι η ελευθερία είναι ευθύνη και ότι ο αληθινά ελεύθερος άνθρωπος, αν το επιθυμεί, μπορεί να απελευθερωθεί από την αμαρτία», αναφέρει η δήλωση της Συνόδου. «Κάθε ανθρώπινη ψυχή είναι πιο πολύτιμη από όλον τον κόσμο», καταλήγει το μήνυμα της Συνόδου, «η Σύνοδος υπενθυμίζει ότι ο Θεός δεν επιθυμεί τον θάνατο ενός αμαρτωλού αλλά ότι οι ασεβείς γυρίζουν πίσω και ζουν» (Εσκ. 33: 11)». Την ίδια στιγμή το Πατριαρχείο της Γεωργίας πραγματοποίησε χθες μια πομπή προς τιμήν της οικογενειακής καθαρότητας και των μαζικών γάμων σε όλη την Τιφλίδα. Η ημερομηνία της πορείας αυτής δεν επελέγη τυχαία καθώς ήρθε σε αντίθεση με την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, που ήταν χθες, την ίδια ημέρα. Κρατώντας εικόνες και τραγουδώντας ύμνους, χιλιάδες πιστοί πορεύτηκαν μέσα από την Τιφλίδα για να επισημάνουν την «ημέρα αγιότητας και δύναμης της οικογένειας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive