Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Νέο ΠΑΡΑΝΟΜΟ «όχι» από τις τουρκικές αρχές σε αίτημα για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών μας. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ


Με το αιτιολογικό ότι κρίνονται ύποπτοι φυγής απορρίφθηκε και το τρίτο κατά σειρά αίτημα αποφυλάκισης που υπέβαλαν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί, μέσω των δικηγόρων τους, στις τουρκικές αρχές....
Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν νέες εικόνες και βίντεο από τη μεταγωγή των Αγγελου Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη στο δικαστήριο.   Οι δύο στρατιωτικοί μεταφέρθηκαν στο δικαστήριο σιδηροδέσμιοι, παρουσία των δικηγόρων τους Hakan Yalçıntuğ και Selin Özel, οι οποίοι κατέθεσαν πριν από λίγες ημέρες το νέο αίτημα αποφυλάκισης.  Η διαδικασία διήρκεσε περίπου μιάμιση ώρα.  Υπενθυμίζεται ότι τα άλλα δύο είχαν απορριφθεί με το ίδιο αιτιολογικό, το πρώτο στις 5 Μαρτίου και το δεύτερο στις 25 Απριλίου.  

Σημειώνεται ότι  83 ημέρες μετά τη σύλληψή τους, οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί εξακολουθούν να παραμένουν κρατούμενοι χωρίς να τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.




1 σχόλιο:

  1. Πρίν από 4 ημέρες (19.5.2018), πανηγύριζαν όλα τα μμε για την (παν-)"έξυπνη" κίνηση της Ελληνικής "κυβέρνησης" να αποσπάσει τους 2 Έλληνες ομήρους στην Ελληνική πρεσβεία της Άγκυρας, διότι έτσι (έλεγαν) κόλαγε την τουρκία στον τοίχο, μιάς και είχαν πλέον διπλωματική ιδιότητα, άρα και ασυλία και... σταθερή διεύθυνση στην τουρκία!!! Επιπλέον έλεγαν ότι ήταν αδύνατον η τουρκία να τα βάλει μετην διεθνή έννομη τάξη!!!

    Αμφισβήτησα από την πρώτη στιγμή αυτήν την ανόητη ενέργεια και η εξευτελιστική απάντηση του εχθρού ήταν άμεση. Μέχρι τώρα τρώμε την μία σφαλιάρα μετά την άλλη, όχι μόνον από τους τούρκους, αλλά από οποιουσδήποτε, λόγω ανοησίας και επικίνδυνης ανεπαρκείας της Ελληνικής πολιτικής "ηγεσίας". Εμείς δεν πρέπει να τους ακολουθήσουμε σε έναν κατήφορο δίχως τέλος εις βάρος της ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

    Όσον για τους 2 Έλληνες ομήρους, να οπλιστούν με υπομονή και να μην περιμένουν λύση από την διεθνούς εμβελείας "ηγεσία" της Πατρίδας μας. Εδώ "δεν τους καίγεται καρφάκι" για τις εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς της γενοκτονίας του ατατούρκ, θα ασχοληθούν με 2 ομήρους, τους οποίους άλλωστε "πούλησαν" από την πρώτη στιγμή καίτοι ευρίσκοντο σε διατεταγμένη υπηρεσία;

    ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΜΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive