Κυριακή 27 Μαΐου 2018

ΒΡΑΖΕΙ η Ελλάδα απ τους λαθρομετανάστες, Μετά τη Λέσβο, Χίο, Θεσσαλονίκη κ.λ.π. Επεισόδια μεταξύ προσφύγων και στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας - Τρεις τραυματίες. ΒΙΝΤΕΟ

camp-epeisodia
Ένας από τους Σύρους πρόσφυγες δέχθηκε μαχαιριά και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν χθες το βράδυ στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας....
Ειδικότερα λίγο μετά τις 23.00, πρόσφυγες που διαμένουν στο camp, συνεπλάκησαν με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα, όλοι τους Σύροι.  Ο ένας τραυματίστηκε με αιχμηρό αντικείμενο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βέροιας, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.  Οι άλλοι δύο μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας, με μώλωπες.

4 σχόλια:

  1. Τὸ ὅλο κακὸν ξεκινᾶ ἀπὸ τὴν "μαγικὴν" λέξιν"πρόσφυγες" ἐνῶ ΟΥΔΕΙΣ ἐξ αὐτῶν εἶναι προσφυξ.
    ΟΥΔΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.ΛΑΘΡΟΜΩΑΜΕΘΑΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το δυστυχημα είναι οτι όχι μόνο δεν κάνουν τίποτα για να τους εμποδίσουν να έρχονται,αλλά δεν τους αφήνουν και να φύγουν απο την χώρα,τους συλλαμβάνουν όπου τους βρίσκουν,σε αεροδρόμια και λιμάνια...ιστορικές οι ευθύνες των σωμάτων ασφαλείας,και δεν περνάει κανείς ειδικό δικαστήριο για παράβαση καθήκοντος και προδοσία...δεν είναι πρόσφυγες,δεν είμαστε unicef.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδια δεν φταινε αυτοι αλα η μαργιοληδες οι δικοι μας φταινε!!!!¡

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive