Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

ΝΥΧΤΑ ΤΡΟΜΟΥ ΣΤΑ "ΑΣΦΑΛΗ" Α. ΛΙΟΣΙΑ. Πυροβολισμοί γύφτων εναντίον αστυνομικών – Μάχη τα ξημερώματα στα Άνω Λιόσια

Πυροβολισμοί εναντίον αστυνομικών – Μάχη τα ξημερώματα στα Άνω Λιόσια | Newsit.gr
- Στις τέσσερις τα ξημερώματα αστυνομικοί τις ΟΠΚΕ προσπάθησαν να ελέγξουν ύποπτους γύφτους - Αμέσως άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί απο άλλους γύφτους από τις ταράτσες των γύρω σπιτιών...
- Δύο ύποπτοι γύφτοι οδηγήθηκαν στα κρατητήρια Άνδρες της ΟΠΚΕ είχαν στήσει μπλόκο στην οδό Αναγεννήσεως στα Άνω Λιόσια με στόχο τον εντοπισμό δυο ατόμων που είχαν διαπράξει νωρίτερα ληστεία στην ευρύτερη περιοχή. Εντόπισαν δυο ύποπτα άτομα και προσπάθησαν να τα ελέγξουν. Τότε άρχισαν να πέφτουν οι πυροβολισμοί. Όλα δείχνουν ότι οι αστυνομικοί βρέθηκαν αντιμέτωποι με οργανωμένη συμμορία γύφτων.  “Βροχή” τα σκάγια Οι αστυνομικοί επιχείρησαν να πλησιάσουν τους δυο υπόπτους. Εκείνοι αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς και προσπάθησαν να διαφύγουν. Οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ τους καταδίωξαν και τους ακινητοποίησαν.  Ξαφνικά από τις ταράτσες των κτηρίων δεξιά και αριστερά του δρόμου άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί απο άλλους γύφτους. Οι αστυνομικοί βρέθηκαν ανάμεσα σε διασταυρούμενα πυρά και αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν. Ευτυχώς από τα σκάγια των δραστών δεν υπήρξε τραυματισμός, παρά μόνο ορισμένες υλικές ζημιές στο όχημα των αστυνομικών.  Οι δυο ύποπτοι γύφτοι οδηγήθηκαν από τους αστυνομικούς στο κρατητήριο και τώρα γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό εκείνων που άνοιξαν πυρ εναντίον των ανδρών της ΟΠΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive