Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Υπο την αιγίδα νεολέρας ΣΥΡΙΖΑ. Με τεχνογνωσία στην …«ψυχαγωγική κάνναβη» η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ

kannabi
Διημερίδα για την κάνναβη, με τον χαρακτηριστικό τίτλο «yes we can-nabis», διοργανώνει το Σαββατοκύριακο η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, με θεματικές όπως: «Η απαγόρευση του “δαίμονα” και ο δαίμονας της απαγόρευσης: Μια συζήτηση για την ψυχαγωγική κάνναβη»....
Στο συγκεκριμένο πάνελ, μάλιστα, εμφανίζονται ως ομιλητές βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Αφού, λοιπόν, η κυβέρνηση έκανε το καθήκον της για την παραγωγική «ανασυγκρότηση», ανοίγοντας το πεδίο στα μονοπώλια για επενδύσεις στη «φαρμακευτική κάνναβη», έρχεται τώρα με τον πλέον επίσημο τρόπο να πάει ένα βήμα πιο πέρα τη συζήτηση για την αποποινικοποίηση της χρήσης. Πάντως, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι η κυβέρνηση βρήκε τον καλύτερο «λαγό» γι’ αυτήν τη δουλειά. Με τόσα ναρκωφεστιβάλ που έχει διοργανώσει η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, έχει αποκτήσει την αναγκαία τεχνογνωσία για να επεκτείνει την κανναβο-δραστηριότητά της λίγο πιο πέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive