Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Αυτός είναι ο Τούρκος που συνελήφθη στον Εβρο - Τι υποστηρίζει ο ίδιος (ΦΩΤΟ)

Δημοτικός υπάλληλος της δήμου Αδριανούπολης, είναι ο Τούρκος που συνελήφθη το απόγευμα στα σύνορα, στις Καστανιές Έβρου.  Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το πρακτορείο, «turkhaber» πρόκειται για δημοτικό υπάλληλο, ο οποίος εκτελούσε εργασίες στο αρδευτικό σύστημα στην περιοχή και με το μηχάνημα του.... 


Yunan askerleri, Pazarkule Sınır Kapısı'nda su hattı yenileme çalışmalarında görev yapan Edirne Belediyesi çalışanı Musa Alerik isimli kepçe operatörünü, tampon sahasını işgal etme nedeniyle gözaltına alarak, Oristia'da şehrine götürdü.
 Η είδηση της σύλληψης κάνει τον γύρο των τουρκικών μέσων ενημέρωσης που έδωσαν μάλιστα στη δημοσιότητα το όνομα και τη φωτογραφία του συλληφθέντα. Πρόκειται για τον Μουσά Αλερίκ, δημοτικό υπάλληλο στην Αδριανούπολη.  Ο ίδιος ο συλληφθείς, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υποστηρίζει ότι είναι πολίτης από την περιοχή του Εντιρνέ, εκτελούσε εργασίες και μπερδεύτηκε με αποτέλεσμα να περάσει τα σύνορα και να βρεθεί σε ελληνικό έδαφος.  
Σύμφωνα με πηγές του ελληνικού Πενταγώνου το αγροτικό μηχάνημα που οδηγούσε παρεκτράπη της πορείας του σε παρακείμενη από το φυλάκιο τοποθεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive