Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Ενα τρακάρισμα την έκανε .. διάσημη. Η Σοφία «ξέχασε» το τροχαίο με τον Βρεττό. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ για ... ΞΕΜΑΤΙΑΣΜΑ

Η κούκλα ξεπέρασε την περιπέτεια με το τροχαίο, στο οποίο τραυματίστηκε ο Ηλίας Βρεττός, «Ουδέν κακόν αμιγές καλού» έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι. Και να που το ατύχημα του Ηλία Βρεττού, ένα πραγματικά πολύ άσχημο γεγονός, έγινε αφορμή για κάτι καλό γι αυτήν:..

Αποτέλεσμα εικόνας για Σοφία Φυρού
να γίνει διάσημη η οδηγός του αυτοκινήτου του Σοφία Φυρού και να την κυνηγούν πλέον οι παπαράτσι, από τα μπουζούκια της Αθήνας μέχρι τα ελληνικά νησιά. 
Το κορίτσι, που το έμαθε το πανελλήνιο την Καθαρά Δευτέρα λόγω του τροχαίου, τώρα που ήρθε το καλοκαιράκι πήγε διακοπές εκεί όπου πηγαίνουν όλοι οι celebrities: στη Μύκονο. Η κάμερα του Mykonos Live TV εντόπισε τη μελαχρινή καλλονή να χαίρεται τον ήλιο και τη θάλασσα στην παραλία Ψαρού και ν' ανεβάζει ακόμη περισσότερο τον υδράργυρο. 
Φορώντας σέξι μαύρο μπικίνι και επιδεικνύοντας τα πλούσια κάλλη της, έκανε τους άντρες λουομένους να... ζαλίζονται! Κάποιοι μάλιστα την πέρασαν για τη σύντροφο του Σάκη Τανιμανίδη, τη Χριστίνα Μπόμπα.
Σοφία Φυρού: Κόβει τις ανάσες στη Μύκονο τρεις μήνες μετά το τροχαίο με τον Ηλία Βρεττό
Να θυμίσουμε πως μετά το τροχαίο ατύχημα, στο οποίο τραυματίστηκε ο Ηλίας Βρεττός, οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν τη Σοφία σύντροφο του γνωστού τραγουδιστή. Ωστόσο, αργότερα εκείνος το διέψευσε, δηλώνοντας ότι είναι μόνο φίλοι. 

Εκείνη δεν δήλωσε τίποτα ποτέ και πουθενά, ενώ κάποια στιγμή έκαναν και unfollow ο ένας τον άλλον στο Ιnstagram. 
Κι ύστερα ήρθαν όχι οι... μέλισσες, αλλά οι «καυτές» εμφανίσεις της στο νησί των ανέμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive