Τρίτη 15 Μαΐου 2018

ΔΕ ντρέπεσε Κουρουπλή; Ακούς εκεί να κάνουν υπομονή οι χαμηλοσυνταξιούχοι γιατί ΚΑΠΟΤΕ -αν ζούν- ΘΑ δούν καλύτερες μέρες, ΝΤΡΟΠΗ σου να παίζεις με τον πόνο της φτώχειας

❱❱ Ησυχα μπορούν να κοιμούνται στο εξής οι 500.000 συνταξιούχοι -ακόμη και εκείνοι που είναι κάτω από τα 1.000 ευρώ!- οι οποίοι από τον Ιανουάριο του 2019 θα δουν τις συντάξεις τους (κύριες ή επικουρικές) να μειώνονται έως 200 ευρώ! Γιατί, θα αναρωτηθείτε. Διότι μπορεί να έρθουν καλύτερες μέρες!...
Δεν το λέμε εμείς, αλλά ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος, κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του υφυπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων Τάσου Πετρόπουλου για τις επερχόμενες μειώσεις στις συντάξεις, ανέφερε με τρόπο που θα ζήλευε ακόμα και... η Πυθία πως τα πράγματα μπορεί να πάνε καλύτερα! Παράλληλα, συνέστησε στα γεροντάκια που χρόνο με τον χρόνο βλέπουν τα εισοδήματά τους να «εξαϋλώνονται» να... κάνουν υπομονή!
«Ο Πετρόπουλος είπε αυτά που έπρεπε να πει. Στη ζωή και στην πολιτική υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες που δημιουργούν εξελίξεις. Μπορεί να πάνε καλύτερα τα πράγματα, λίγη υπομονή» ήταν η ακριβής δήλωση του υφυπουργού Ναυτιλίας, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή. Δεν γνωρίζουμε αν όσα είπε ο κ. Κουρουμπλής καθησύχασαν τους χιλιάδες συνταξιούχους, οι οποίοι θα υποστούν τις μειώσεις!
Προς το παρόν και με βάση όσα έχουν αναγγελθεί έως τώρα, όλα δείχνουν ότι τα πράγματα μόνο χειρότερα μπορούν να γίνουν για αυτούς. Και πώς όχι, άλλωστε, αφού ήδη οι κουτσουρεμένες συντάξεις τους έχουν πάψει εδώ και καιρό να καλύπτουν τα προς το ζην. Χιλιάδες συμπολίτες μας καθημερινά πασχίζουν να πληρώσουν λογαριασμούς, να είναι συνεπείς με τις δανειακές υποχρεώσεις τους και να προσφέρουν τη βοήθειά τους σε όποιο άλλο μέλος της οικογένειάς τους έχει ανάγκη! Γι' αυτό, τουλάχιστον στα δικά τους αυτιά, τέτοιες δηλώσεις μάλλον δεν πρέπει να ακούγονται ιδιαίτερα καθησυχαστικές!

5 σχόλια:

  1. Ντροπή σου κάθαρμα!
    Εσύ γιατί δεν δίνεις τον μισθό σου σε άπορες οικογένειες και να κάνεις υπομονή μέχρι να έρθουν οι καλύτερες μέρες?
    Είσαι και ανάπηρος! Τίποτα δεν κατάλαβες!
    Με αηδιάζεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα τα λεει ο Κουρουμπλης......θα δειτε οτι οι χαμηλοσυντααξιουχοι παλι αυτους θα ψηφισουν,ελεω ηλιθιοτητας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον πεινασμένο αρνείται να τον καταλάβει ο χορτάτος και τον φτωχό ο πλούσιος.

    ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΜΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΨΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ , ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΝΕ .ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΝΘΗΚΑΛΙΣΤΗ ΤΩΝ ΑΟΜΑΤΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΛΕΥΕ ΚΑΙ Η ΠΥΘΙΑ+!!!!ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΣΤΗΜΜΕΝΟ "ΣΧΕΔΙΟ ΠΥΘΙΑ"ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ+;;;;.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive