Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Μαγαζί δεν άφησε γυναίκα να πάει τουαλέτα και εκείνη τα «έκανε» μπροστά τους και τα πέταξε παντού. ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για So today at a Tim Hortons 20 mins away from me this happened..
Ένα πραγματικά απίστευτο περιστατικό συνέβη στον Καναδά. Θα το χαρακτηρίζαμε και ως απάνθρωπο. Τόσο ως προς τη γυναίκα όσο και ως προς το φουκαρά τον υπάλληλο.  Μια γυναίκα λοιπόν...
μπήκε σ’ ένα μαγαζί της αλυσίδας των γνωστών καναδέζικων εστιατορίων fast-food «Tim Hortons» και ζήτησε να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα. Ο υπάλληλος της αρνήθηκε.  Εκείνη όμως η δύσμοιρη είχε πολύ μεγάλη, πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη να πάει τουαλέτα. Στο παρακάτω βίντεο που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του μαγαζιού, ό,τι έγινε θα μπορούσε να είναι και σενάριο ταινίας.  Δεν πρέπει να τύχει σε κανέναν.  Η γυναίκα τσαντίστηκε αφού και μετά τις εξηγήσεις της στον υπάλληλο εκείνος, πιθανώς εφαρμόζοντας την πολιτική του μαγαζιού, αρνήθηκε να την αφήσει να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα.  Η γυναίκα πήρε χαρτί σαν κυρία, κατέβασε τα παντελόνια της, ακούμπησε σε ένα τοίχο, αφόδευσε και τα πέταξε στο μέρος του άτυχου υπαλλήλου.  Δείτε το βίντεο:
https://twitter.com/twitter/statuses/996838829297356800

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive