Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Άκουγα πριν λίγες μέρες τον βουλευτή κ. Κεγκέρογλου να λέει... Γράφει ο Ευριπίδης Μπίλλης


Αποτέλεσμα εικόνας για ΚεγκέρογλουΈπρεπε όμως,  ο κατά τα άλλα συμπαθής Κρητικός βουλευτής  κ. Κεγκέρογλου  να γνωρίζει.  Ότι  από την εποχή του φασιστοειδούς γερμανο-βιετναμέζου Ρέσλερ, η Ελλάδα μετετράπη σε υπό διάλυση χρεωκοπημένη επιχείρηση της οποίας εκποιούνται τα υπάρχοντα.                                    ·Μετετράπη σε υπό διάλυση χρεωκοπημένη επιχείρηση της οποίας εκποιούνται τα υπάρχοντα,  από την εικονιζόμενη Μέρκελ.          ·Με την τότε Αυστριακή ΥΠ.ΟΙΚ. Μαρία Φέκτερ, την “κυρία” "επί των τιμών της  Μέρκελ

την πραγματική σε όλα της “ Hund”, ελληνηστί κύωνα,  (που θυμίζει γερμανίδα φύλακα κρεματορίου του έργου του Ρομπέρτο Μπενίνι «η ζωή είναι η ωραία») , να ουρλιάζει:  "the Greeks must starv            ·Και με τον απόλυτα συμμετέχοντα εναντίον μας,  αμερικανό τότε υπουργό οικονομικών,  να μας παίζει τον καλό!! Θυμίζω επίσης ότι το φασιστοειδές Ρέσλερ προσπάθησε να μας κλέψει ακόμα και τον ήλιο μας ..., κλέβοντας και όλα τα Ελληνικά χωράφια!!     
·Δεν αμφισβητείται  η καλή του πίστη του κ. Κεγκέρογλου,  όταν, αφού επιτυγχάνονται ως είπε τα (τερατώδη) πρωτογενή πλεονάσματα,  πρότεινε αντί του ξεπουλήματος,  την αξιοποίηση της περιούσιας και των πάντων για το ασφαλιστικό σύστημα.     
·Η δήλωση του όμως δείχνει πλήρη άγνοια των στόχων της κατοχής.  Που είναι η δήμευση των πάντων.  Δημόσιου και Ιδιωτικού πλούτου.   Με «σάλτσα» την  δήθεν έγνοια τους,  για άλλα  πλην των ξεπουλημάτων , χρήσιμα ή όχι διαρθρωτικά μέτρα.     

·Γι αυτό και συνεχίζεται η άγρια φορολογία και η νέα «αχρείαστη» και ούτε καν με τον καταργηθέντα «αυτόματο  κόφτη» (που τον κατάργησαν γιατί ήθελαν οπωσδήποτε την)  νέα ληστεία των συντάξεων. Που η άγρια φορολογία και η κλοπή ληστεία των συντάξεων που «μηδενίζουν» την ρευστότητα στην αγορά, αποκλείουν κάθε ανάπτυξη.     
·Παράλληλα με την συνεχιζόμενη κοροϊδία των κατοχικών δημοκρατών για το (απόλυτα ψευδές) χρέος.     
Θα επανέλθουμε στο θέμα.  
Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive