Τρίτη, 1 Μαΐου 2018

Μουσουλμάνος «μετανάστης» βίασε 12χρονη και δήλωσε: Δεν ήξερα πως ήταν παράνομη πράξη!

Μουσουλμάνος «μετανάστης» βίασε 12χρονη και δήλωσε: Δεν ήξερα πως ήταν παράνομη πράξη
12χρονο κορίτσι στην Σουηδία βιάστηκε από μουσουλμάνο «πρόσφυγα-μετανάστη», όπως τους ονομάζουν.  Τελικά ισχυρίστηκε πως δεν γνώριζε πως η πράξη ήταν παράνομη. Γιατί άραγε; Επειδή ο προφήτης Μωάμεθ ήταν παντρεμένος με την ανήλικη Αίσα;...
  Το έγκλημα έλαβε χώρα πριν από έναν χρόνο και η αστυνομία αγνοούσε την υπόθεση, μέχρι που την έφερε στο φως ένας Σουηδός δημοσιογράφος.  «Το σχόλιο μου για την απόφαση είναι πως συνιστά ντροπή πως η έστω και μερική επανόρθωση απέναντι στο 12χρονο κορίτσι πήρε έναν χρόνο», δήλωσε και πρόσθεσε:  «Αναφορικά με τον βιαστή, διαπιστώθηκε πως έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα σε πολλούς ανθρώπους, κατά την διάρκεια παραμονής του στην Σουηδία».  Ο βιαστής «επίσημα», βάσει ισχυρισμών του ενδεχόμενα, είναι 17 ετών και βρίσκεται σε αυτό που οι Σουηδοί ονομάζουν «αναμορφωτήριο νεότητας». Δεν θα απελαθεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive