Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Καστοριά: Συγκέντρωση με αίτημα την αποφυλάκιση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών μας

.Βροντερό παρών έδωσε η κοινωνία της Καστοριάς στη συγκέντρωση συμπαράστασης στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Αδριανούπολη, που διοργανώθηκε σήμερα το μεσημέρι. Το συγκεντρωμένο πλήθος εξέφρασε την στήριξή του...
στον ανθυπολοχαγό Άγγελο Μητρετώδη, που κατάγεται από την Καστοριά, και στον λοχία Δημήτρη Κούκλατζη από το Διδυμότειχο.    Σχεδόν έναν μήνα συμπληρώνουν στις φυλακές της Ανδριανούπολης οι δύο στρατιωτικοί, με τον κόσμο της Καστοριάς να μην τους ξεχνάει.  Η συγκέντρωση ξεκίνησε στις 12:00 το μεσημέρι μπροστά στο κτήριο της Αντιπεριφέρειας Καστοριάς, με πλήθος κόσμου να δίνει το παρών, κρατώντας πανό συμπαράστασης και ελληνικές σημαίες.   Παρόντες ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστοριάς Σεραφείμ με πλήθος ιερέων, η βουλευτής της ΝΔ Μαρία Αντωνίου, εκπρόσωποι των Δήμων από τον νομό Καστοριάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήρης Αδαμόπουλος, απόστρατοι Αξιωματικοί του Ελληνικού Στρατού καθώς και άλλοι φορείς του τόπου, οι οποίοι ένωσαν τη φωνή τους, ζητώντας την άμεση αποφυλάκιση των δύο στρατιωτικών και την επιστροφή τους στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive