Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

«Βρωμιάρη ψόφα» φωνάζουν στον μπουχέσα που καθυβρίζει τον ήρωα πιλότο μας Γιώργο Μπαλταδώρο! Αυτός είναι! Με όνομα και επίθετο!

ΠΙΛΟΤΟΣΚαταιγισμός μηνυμάτων από χρήστες του facebook και του twitter που κάνουν παράπονα για έναν ανθέλληνα που πραγματικά δεν σέβεται την μνήμη του Ήρωα πιλότου με τα λεγόμενα του. Είναι πραγματικά λυπηρό που υπάρχουν τέτοιοι "Έλληνες". Δείτε τις αναρτήσεις που έχουν προκαλέσει σάλο....

ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣfacebook.com/kostas.kanellopoulos
twitter.com/kanekos69

3 σχόλια:

  1. Καλα εσεις δεν δημοσιευσατε ότι ο θανων εθεαθη να πεταει χαμηλα στο Αεροδρομιο της Μυκονου?Τιδουλεια ειχε στην Μυκονο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αὐτὸ τὸ ΚΑΘΑΡΜΑ θὰ βρεθῆ εἰσαγγελεύς νὰ τὸ καλέσῃ εἰς ἀπολογίαν διὰ προσβολὴν νεκροῦ καὶ δὴ πεσόντος ἐν τῆ ἐκτελέσει τοῦ καθήκοντος;;
    Ἤ καὶ αὐτὴ ἡ ΥΒΡΙΣ θὰ περάσει στὸ 'ντούκου';;
    Καὶ ἐπειδὴ ὅποιος ΔΕΝ τιμωρεῖ τοὺς φαύλους ἀδικεῖ τοὺς καλούς ἄς ἔχουν ὑπ'ὄψιν οἰ ἁρμόδιοι ὅτι ἡ ΥΒΡΙΣ ἀκολουθεῖται ἀπὸ τὴν ΝΕΜΕΣΙΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive