Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Σε εξέλιξη οι πυρκαγιές στην Ηλεία Πυρκαγιές ξέσπασαν τα ξημερώματα της Δευτέρας, σε τρεις περιοχές της Ηλείας, οι οποίες βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη. ΒΙΝΤΕΟ

Τα πύρινα μέτωπα βρίσκονται σε ύφεση ενώ πυροσβέστες και εθελοντές επιχειρούσαν την κατάσβεση της προσπαθώντας να την κρατήσουν μακριά από τις κατοικίες. Σύμφωνα με ρεπορτάζ φωτιές ξέσπασαν στις περιοχές Φρίξα, Σκυλλουντία και Καλυβάκια της Ηλείας... οι οποίες ωστόσο βρίσκονται σε ύφεση.
Οι ισχυροί άνεμοι έκαναν δύσκολη την επιχείρηση της πυροσβεστικής, καθώς είχαν ως αποτέλεσμα να προκαλούνται συνεχώς νέα μέτωπα.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στην Φρίξα επιχειρούν 74 πυροσβέστες με 36 οχήματα, 14 άτομα πεζοπόρο τμήμα, 4 Α/Φ, 1 Ε/Π και 2 οχήματα ΟΤΑ.
Ήδη το σκηνικό στην Σκιλλουντία φαίνεται να καλυτερεύει καθώς η φωτιά έχει περιοριστεί. Στην ύφεση της συνέδραμαν και η πτώση των ανέμων μαζί με ψιλοβρόχι.
 Για λόγους ασφαλείας, οι κάτοικοι των περιοχών όπου ξέσπασαν οι πυρκαγιές μετακινήθηκαν με εντολή των Αρχών στην πλατεία του χωριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive