Κυριακή 22 Απριλίου 2018

ΈΠΟΣ: Πέρα από το "τέλος των μνημονίων" έχουμε τώρα την "ανεμπόδιστη ανάπτυξη"! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΈΠΟΣ: Πέρα από το "τέλος των μνημονίων" έχουμε τώρα την "ανεμπόδιστη ανάπτυξη"! (ΒΙΝΤΕΟ)
Βγάλτε ομπρέλες! Έρχεται... "καταιγίδα ανάπτυξης"! Δεν τα λέμε εμείς, αλλά πλέον αυτού του είδους οι φράσεις διατυπώνονται από τα κυβερνητικά στελέχη, ειδικά όσο οδεύουμε στον Αύγουστο, ημερομηνία κατά την οποία υποτίθεται πως βγαίνουμε από τα μνημόνια...

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Υφυπουργού Εργασίας, Τάσου Πετρόπουλου, ο οποίος σε σημερινές του τοποθετήσεις έδωσε το έναυσμα για την...«ανεμπόδιστη ανάπτυξη» που θα γνωρίσει η χώρα μας.
«Η εκπροσώπηση της κυβέρνησης στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 197ης επετείου του προσκυνήματος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, στην "Παναγιά στο Χρυσοβίτσι" έχει το νόημα της επιβεβαίωσης των αγώνων που χρειάζεται να συνεχίζει να κάνει ο λαός μας με ενότητα και ομοψυχία, καθώς και με προσήλωση στα ιδανικά της ελευθερίας».
Μάλιστα, όπως πρόσθεσε ο Τάσος Πετρόπουλος, «αυτοί οι συμβολισμοί θα έχουν πάντα το ειδικό βάρος για να κοιτάζουμε μπροστά, για το ειρηνικό μέλλον της χώρας, για την προκοπή και την πρόοδο του λαού μας.»
Αναφερόμενος ο υφυπουργός Εργασίας στο τέλος των μνημονίων, είπε ότι «ο Αύγουστος θα έλθει και θα έχουμε τα αποτελέσματα, τα οποία ήδη δρομολογούμε», συμπληρώνοντας ότι «η πολιτική της κυβέρνησης προετοιμάζει τη νέα εποχή, όπως ο αναπτυξιακός νόμος και μία σειρά από άλλα μέτρα που προωθούνται και είναι εκείνα τα οποία δείχνουν την κατεύθυνση για μία ανάπτυξη που θα είναι πια ανεμπόδιστη».
Περισσότερο από ποτέ στο Μαξίμου εμφανίζονται σίγουροι όχι μόνο για την έξοδο από τα μνημόνια, αλλά και για την «ανεμπόδιστη, συνεχή ανάπτυξη», με εξαγγελίες που δεν διαφέρουν και πολύ από τις προεκλογικές υποσχέσεις του 2014-15.
Οι εξαγγελίες του κ.Πετρόπουλου θυμίζουν σε μεγάλο βαθμό τα όσα υποσχόταν ο Υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, περί επενδύσεων.
«Το πρόβλημα που θα έχει η Ελλάδα τα επόμενα δύο χρόνια είναι πως θα έρθουν περισσότερες επενδύσεις από όσες μπορούμε να απορροφήσουμε», δήλωνε πριν από περίπου ένα χρόνο ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.
Απολαύστε:
                                                                                «Καθαρή έξοδος από το μνημόνιο χωρίς νέες δεσμεύσεις», είναι το κεντρικό μήνυμα του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, έτσι όπως αυτό μεταφέρεται σχεδόν σε κάθε δημόσια τοποθέτησή του.
                                                                              Το ερώτημα αβίαστα γεννάται όσο παρακολουθούμε τις δηλώσεις αυτές, που τονίζουμε πως δεν διαφέρουν και πολύ από τα όσα υπόσχονταν πριν γίνουν κυβέρνηση , δηλαδή πριν το 2015:
Τι θα γίνει όταν περάσει ο Αύγουστος και ΟΛΟΙ αντιληφθούν πως ούτε η Ελλάδα βγήκε από κανένα μνημόνιο, ούτε η...ανεμπόδιστη ανάπτυξη ήρθε, ούτε φυσικά οι Έλληνες αρχίζουν να ευημερούν οικονομικά; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive