Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

ΒΓΑΛΤΕ ΑΒΙΑΣΤΑ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ .

Οι Τούρκοι τον Ιανουάριο του 2016 εγκατέστησαν στα παράλια τον πλέον σύγχρονο σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου “Koral ” το Φεβρουάριο έκαναν δοκιμή σε πραγματικές συνθήκες και έπεσε το Ελληνικό Πολεμικό Ελικόπτερο στη Κίναρο μέ ΤΡΕΙΣ νεκρούς , ΔΙΧΩΣ ποτέ να δημοσιευθούν τα αίτια πώς έπεσε το Ελικόπτερο πάνω στο βουνό ! Προχθές έριξαν...
οι φαντάροι στη Ρώ τροχιοδεικτικά και ανάγκασαν το Τούρκικο ελικόπτερο να επιστρέψει στη Τουρκία.
Σήμερα χάνουμε έναν έμπειρο πιλότο μαζί με το Miraz να είστε βέβαιοι πώς ούτε για αυτη τη πτώση και τον θάνατο του πιλότου θα υπάρξουν αίτια !
Κατά τα άλλα οι Τσιπροκαμμένοι συνεχίζουν να τρίβουν τα χέρια τους με την τεχνητή ένταση γιατι αποπροσανατολίζει τελείως την προσοχή της Ελληνικής κοινωνίας απο τις καταστροφικές πολιτικές τους όσο αφορα την οικονομία και την φτωχοποίηση τών Ελλήνων και από τον καθημερινό Αφελληνισμό της Χώρας μέσω χιλιάδων Ελληνοποιήσεων που κάνουν κρυφά σε Ισλαμιστές λαθρομετανάστες καλεσμένους τους που εισέρχονται παρανομα καθημερινά !
Μέχρι τις επόμενες εκλογές έχουν στόχο τίς επιπλέον 850 000 Ελληνοποιήσεις για να τους ψηφίσουν οι Πακιστανοί και οι άλλοι φιλότουρκοι Λαθροϊσλαμιστές !
Δείτε και το παρακάτω σχετικό άρθρο από το 2016 και θα καταλάβετε ΠΟΛΛΑ …

1 σχόλιο:

  1. δεν νομίζω το συγκεκριμένο ελικόπτερο να έχει ηλεκτρονικά που επηρεάστηκαν,οι πλειοψηφία των ιπτάμενων μέσων του ΠΝ,ΚΑΙ ΑΣ,είναι απαρχαιωμένα...απορώ που υπάρχουν άνθρωποι που δέχονται να ρισκάρουν την ζωή τους για να τα πετάξουν,στην θέση τους θα ζητούσα να αγοραστούν καινούργια,σε αντίθετη περίπτωση δεν θα έμπενα κάν στα ελικόπτερα...να κόψουν το λαιμό τους,λεφτά υπάρχουν να κόψουν απο μυστικούς και φανερούς συμβούλους και ΜΚΟ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive