Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Γιάαα… να τα κάνουμε “πενηνταράκια” μπας και ξυπνήσουμε σιγά σιγά…

Θα μιλήσω για δύο τρία ουσιαστικά πραγματάκια, με τον μεγαλύτερο κίνδυνο “να μου ρίξουν το μπλογκ”, και τον μικρότερο “να κατηγορηθώ για πρακτοράκι του Καμμένου”. Κούνια που σας κούναγε όμως, έμμισθα πρακτοράκια και “τρολο-πρακτοράκια” του συστήματος και του ίντερνετ, και συριζο-διαλυμμένοι εγκέφαλοι της ελληνικής κοινωνίας και του αναγνωστικού κοινού....
Δεν εξυπηρετώ την πολιτική κανενός και δεν έχω κανέναν πληροφοριοδότη. Ή μάλλον…έχω:
Την “γκλάβα” μου.

Λοιπόν..,
Το σκάφος του Γεωργίου Μπαλταδώρου ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΗΚΕ.
Σε αυτό δεν υπάρχει ουδεμία αμφιβολία στο μυαλό του κάθε νοήμονος και καθαρά σκεπτόμενου Έλληνα αλλά και ξένου.
Όλα τα ατυχήματα στο Αιγαίο, ακόμα και πολιτικά αεροπορικά και ναυτικά δυστυχήματα, ήταν καταρρίψεις. Και το “Ήλιος” ακόμα, ήταν προορισμένο να πέσει πιο νωρίς από ότι έπεσε… στην θάλασσα!
Τί επιτυγχάνουν οι διαχρονικοί εχθροί της Ελλάδος με αυτό:
Μα, να δημιουργήσουν προηγούμενα “κακής διαχείρισης του θαλασσίου χώρου μας, από την πλευρά του Ελληνικού Κράτους. Και ανικανότητα της υποστήριξης της ανθρώπινης ζωής, ανικανότητα για αποτελεσματικές διασώσεις δηλαδή, πράγμα στο οποίο δείχνει “ιδιαίτερο ζήλο”, “τεχνική κατάρτιση” και “ετοιμότητα”….. η Τουρκία!
Έτσι προωθείται το σχέδιο της “Συνδιαχείρησης του Αιγαίου” μετά της Τουρκίτσας και της ελληνοτουρκικής συνομοσπονδίας κατ’επέκταση.
Καλά λέει ο Διηνέκης.
Ο Γεώργιος Μπαλταδώρος ΗΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ, όχι το σκάφος!
Γιατί ήταν Ένας αλλά Λέων!
Και όλοι γνωρίζουμε το βιογραφικό του, τις απόψεις του και την δράση του.
Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για τα, ικανά για κατάρριψη, συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου, όπως επισταμένως έχουν αναλυθεί από τα ιστολόγια Έσχατη Γραμμή Ανασχέσεως, ΕργΔημΕργ και Μποτίλια στο Πέλαγος.
Η προσωπική μου γνώμη είναι πως “κατάφεραν… ο υψομετρητής του αεροσκάφους να δείχνει στον σμηναγό μας, ένδειξη 1000 μέτρων περίπου πάνω από το έδαφος, ενώ βρισκόταν μόλις στα περίπου 200 μέτρα. Αλλά δεν μπορούσε να το δει λόγω της ομίχλης. Όλα έγιναν γρήγορα, και πριν μπορέσει να συνεννοηθεί σωστά με τον συνοδό του, ο οποίος είχε σωστές ενδείξεις στο δικό του σκάφος… σκοτώθηκε.
Η τόση επιμονή του Συστήματος, να μας πείσει πως έπαθε vertigo (που να τους κάτσει ο Χίτσκοκ στο στομάχι..), με φέρνει και στο σημείο να αναρωτιέμαι… μήπως και χρησιμοποιήθηκε όπλο Ηλεκτρονικού Πολέμου, όχι μόνο για το σκάφος, αλλά και για τον ίδιο τον πιλότο, ώστε να είναι σίγουροι για την επιτυχία της επιχειρήσεώς τους/δολοφονίας;… Κάποια τεχνολογία όπως… “ηλεκτρομαγνητικό όπλο βιοσυντονισμού που στοχεύει στη βιολογία τού αεροπόρου”;… (διαβάστε εδώ).
Όπως είπα, όλα τα ατυχήματα.. δεν ήταν ατυχήματα. Και ο Αθανάσιος Μπατσαράς έτσι δολοφονήθηκε, και οι αξιωματικοί μας στην Κίναρο, έτσι δολοφονήθηκαν, και οι αξιωματικοί μας στο Σαραντάπορο Ελασσόνας επίσης έτσι δολοφονήθηκαν. Διότι ήταν σημαντικά πρόσωπα, ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ!
Στενοχωριέμαι μάλιστα, για το πόσο γρήγορα προσπεράσαμε και “κατάπιαμε αμάσητο” το σενάριο περί ομίχλης και καλωδίων της ΔΕΗ, στην περίπτωση του Σαραντάπορου.
Μα γιατί να θέλουν να τους δολοφονήσουν όλους αυτούς;…
Μήπως γιατί τους είχαν κατατάξει στα άτομα που μελλοντικά μπορεί να αψηφούσαν εντολές του στρατεύματος, κατ’επέκταση της πολιτικής ηγεσίας, και θα κατέρριπταν εχθρικά σκάφη;…..
Σάμπως… έναν παρόμοιο φόβο δεν έχουν και για τον Πάνο Καμμένο, την στιγμή που οι βασικές τρεις ηγεσίες των Σωμάτων Στρατού είναι ήδη “Δικές Τους”;…
“Τί” δηλαδή συζητάει στο ψιθυριστό, ο περιούσιος Τζέφρυ Πάιατ μαζί με τους αρχηγούς του στρατεύματος…
ΤΣΕΚΑΡΕΙ ΑΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ.. ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΥΠΑΚΟΥΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ…Ή ΣΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ!
Η απάντηση φυσικά, πρέπει να γέρνει περισσότερο προς τον Καμμένο.
Γιατί ο Καμμένος, παρόλα τα “καντήλια” με τα οποία τον “στολίζουμε” όλοι μας… ξέρουμε κατά βάθος ότι είναι ο αδύναμος κρίκος των Σιωνιστών. Ξέρουμε ότι “όσο διεφθαρμένος μπορεί να υπήρξε, με την ιδιότητα του επιχειρηματία, εντός κι εκτός Βουλής-εντός κι εκτός Κυβέρνησης”…
μια θερμή αγάπη για την πατρίδα την έχει.
Και μια “τρέλλα” επίσης… κι ας μην ρέει στις φλέβες του κεφαλλονίτικο αίμα, όπως εμένα λίγο…
Η τρέλλα του αυτή έχει καταχωρηθεί σε “λίστα στοιχείων επικινδυνότητας”.
Ήρθε η στιγμή που τους συμφέρει “με τα μπούνια” να τον απομακρύνουν. Αν δούμε εκλογές μέσα στο 2018, γι αυτό το λόγο θα είναι κυρίως.
ΝΑΤΟ, “Ευρωπαίοι”, Ερντογάν… τον Αλ6 αγαπάνε και θέλουν ακόμα.
Τον Καμμένο όχι.
Ο Αλεξάκης ΜΌΝΟ!.. είναι αυτός που αν μείνει στο θρόνο του πρωθυπουργού “θα μας βγάλει από τα μνημόνια” πετώντας μας ακόμα πιο βαθειά στο πηγάδι της οικονομικής καταστροφής και εξαθλίωσης. Ο Αλεξάκης είναι.. ο μόνος που θα προσφέρει στο πιάτο των “Δανειστών” τα 15 χιλιάδες ακίνητα των πλειστηριασμών. Ο Αλεξάκης είναι αυτός που από Δεκέμβριο 2018 θα αρχίσει να αναγκάζει το λαό, ξεκινώντας από δημοσίους υπαλλήλους (“που τους αγαπά γιατί τον αγαπούν και τον στηρίζουν”..) να αντικαταστήσουν την αστυνομική τους ταυτότητα με την τσιπαριστή κάρτα του πολίτη. Ο Αλεξάκης ΜΟΝΟ!.. είναι αυτός που θα φουλάρει την Ελλάδα με άλλο μισό εκατομμύριο “λαθρο-τζιχαντιστο-μεταναστόπουλα”.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟ “ΤΟ ΝΕΟ” ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ… (σύμφωνα με την νέα ρύθμιση περί νεοεισερχομένων λαθρό) ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ “ΛΙΑΖΕΤΑΙ” ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ!
Ελπίζω να σας διασκέδασα, Ευχαριστώ που με ακούσατε…
ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ, 21/4/18

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive