Τρίτη 10 Απριλίου 2018

Εδώ ο εχθρος εκει ο εχθρός… κάτα πουθε κανει ο εχθρος μωρε;;;;

Περικυκλώθηκε η χώρα από τη φωτιά…  γύρω-γύρω ζουρνά  ο τρελός….  και εμείς  να αφουγκραζόμαστε…. Κατά πού πάει και από πού θα  έρθει; Ρε μπας και ξεχαστήκαμε παλικάρια…. Ρε μπας και δεν θυμόμαστε ότι είναι πολλοί από δαύτους μέσα στην πόλη;  Πώς το βλέπεις το ζύγι;  αντέχουμε ακόμα για δεν τα πήραν όλα;...
  με έναν πόλεμο ξαφνικό  χάνουν από την πίτα της γιαγιάς…. και είναι καλοψημένη  με μάραθο και τυρί σπιτικό..
Όχι ακόμα επί τόπου  δεν θα πάνε……  δεν τους αντέχει  η τσέπη τους…. πρέπει να κουνήσουν κι άλλο τη κατσαρόλα…. να σκιαχτουν ολοι…  να κοιτάνε τα ξένα κράτη  τον πόλεμο που δεν μπορεί να κηρυχθεί σαν  πόλεμος…. γιατί άμα κηρυχθεί χαιρετάνε τα μαρούλια  από το μπεζαχτα!
Μα πρέπει να μείνεις σκιαγμενος  και σε πρόβλημα, και τον εχθρό τον έχεις βάλει μέσα εδώ και χρόνια…. με ένα τηλέφωνο και θα φορεθούν οι κουκούλες  και ενω θα ακούς τις πιστολιές  ο καλαμαράς του νομου θα σου λέει μην πεις τη λέξη….. δεν είναι  το ορθό… δεν είναι πόλεμος αυτός!
Ας προσέχουμε,   γιατί σε έναν  χορό  να κυνηγάς να κάνεις εντύπωση χρειάζεσαι οι άλλοι μνηστήρες να είναι κάπως…. να είναι φτωχοι σε κίνηση… ξετσίπωτοι και άσχημοι…. και εσύ να ξέρεις να χορεύεις καλά τα βαριά βήματα!
Για να φωνάξεις φωτιά… Φωτιά παντού…. πρέπει να έχεις βάλει γύρω-γύρω σε θημωνιές από μία σπίθα… να φαίνεται μπουχος ο καπνός  αλλα να μην είναι πυρκαγιά…. Έτσι απο  φόβο όλοι θα τρέξουν… και ο αρχοντας αυτό θέλει… θέλοντας το χάος   Έρχεται και η τάξη…!
Πως να βαλεις αλλιώς λαους να τσακωθουν…  αν δεν πιστέψουν όλοι..  ότι έγινε το κακό χωρίς να γίνει!
Αφουγκραστείτε τον ήχο της πόλης….. μέσα στά  σωθικά της  κρύβεται ο αρχικός  εχθρός…. και είναι και οπλισμένος σε σχέση με τους υπόλοιπους Έλληνες πολίτες!
..μπορεί αυτο το άρθρο να το αλλάξει;  η να το κάνει φανερό και να τρομάξει; 
…να καλέσει τον αληθινό πόλεμο πρώτα  που θα μπορείς να κρατάς και εσύ το όπλο!
Stranger…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive