Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

ΤΕΤΟΙΑ θέλουμε μπας και ... ξυπνήσουμε!! Πέντε χρόνια φυλακή και πρόστιμο αν ταΐζεις μόνο Έλληνες…

Περάστηκε στα μουλωχτά μαζί με το σύμφωνο συμβίωσης η εν λόγω τροπολογία που θέλει η προσφορά αγαθών και υπηρεσιών σε Έλληνες να τιμωρείται με φυλάκιση έως πέντε χρόνια και πρόστιμο 1.500 ευρώ...
λόγω της απόκλισης ατόμων διαφορετικής φυλής , χρώματος καταγωγής ή σεξουαλικού προσανατολισμού. Πιο αναλυτικά πρόκειται για τροπολογία που κατατέθηκε εντός του Συμφώνου Συμβίωσης και τονίζει επίσης πως αν η προσφορά βοήθειας είναι για παραπάνω από έναν Έλληνες(δηλαδή δεν περιλαμβάνει αλλοδαπούς και πούστηδες) η φυλάκιση θα αγγίζει τα 5 χρόνια και το πρόστιμο τα 25.000 ευρώ.

3 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ.
    ''...Η ανεξέλεγκτη εισροή αλλοεθνών στο έδαφος μιας χώρας είναι παράνομος εποικισμός, συνιστά έγκλημα εθνοκτονίας συντελούμενο κατά κανόνα υπό ανώμαλες συνθήκες πολέμου, και απαγορευόμενο από το διεθνές δίκαιο (Άρθρο 8.2.β.viii του Καταστατικού του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου). ...''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικα ,αυτοι οι ανεκδιηγητοι που μας κυβερνουν,εχουνε μανια με τους εγχρωμους και τους πουστηδες.Φαινεται οτι καποιοι και καποιες ,βολευονται....με αυτους.Ρε που μας καταντησαν.Σε λιγο καιρο ,θα ντρεπομαστε να λεμε οτι ειμαστε Ελληνες.Χωρια που μας δουλευουν ολοι,και μας εχουν στην κυριολεξια γραμμενους.Εκλογες γρηγορα να ξεβρωμισει η χωρα και να ξαναβρουμε την εθνικη μας αξιοπρεπεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το σχέδιο να αποδεκατιστούν οι ΕΛΛΗΝΕΣ είναι σαφές.Η λαθροεισβολή από παντού είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ.Η ΔΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΙΝΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ.
    Οσοι
    γνωρίζουν ΙΣΤΟΡΙΑ θα αντιλαμβάνονται ότι το σχέδιο της ΙΜΒΡΟΥ
    υλοποιήται και εδώ.Υλοποιήθηκε και στο ΛΟΝΔΙΝΟ και έτσι οι Λονδρέζοι
    ανγκάστηκαν να αφήσουν τα σπίτια τους και οι Πακιστανοί δίχως σφαιρες
    τους πήραν την πόλη!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive