Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Σουλτάνος είναι, όσα γιουσουφάκια θέλει μπορεί να έχει. "Θεϊκή" Τουρκάλα σε "καυτό" βίντεο με τον Ρ.Τ.Ερντογάν;

Mία θεϊκής ομορφιάς και "κλασάτη" Τουρκάλα, η Ντεφνέ Σαμιέλι, πρώην Μις Τουρκία, λέγεται πως είναι ερωμένη του Τούρκου πρωθυπουργού και μάλιστα έχουν καταγραφεί και σε "ερωτικά πλάνα" με τον Τούρκο πρωθυπουργό "εν δράσει"!...

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα δημοσιεύματα το βίντεο αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Διαδίκτυο απειλώντας τον Ερντογάν, ο οποίος υπενθυμίζεται πως είναι παντρεμένος με την "μαντηλοφορούσα" Εμινέ από το 1978.
Η γοητευτική Ντεφνέ Σαμιέλι, είναι ιδιαίτερα αγαπητή στη χώρα της, με πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις και εκπομπές.
Πάντως, σε παλαιότερη εκλογική εκδήλωση του πρωθυπουργού, η καλλίπυγος νεαρά εμφανίστηκε στο πλευρό του δείχνοντας την υποστήριξή της έμπρακτα, ενώ λέγεται πως διατηρεί πλέον και φιλική σχέση με την πρώτη κυρία της Τουρκίας.
Η ίδια, ωστόσο, μετά την έντονη φημολογία για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο «ροζ» βίντεο δήλωσε πως όσα κυκλοφορούν είναι αβάσιμα και ότι δεν γίνεται σεβαστή η προσωπική της ζωή, ούτε του παιδιού της.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive