Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Δεκαεπτάχρονος Ρουμάνος φέρεται να βίασε 81χρονη. Σε άθλια κατάσταση στο νοσοκομείο η ηλικιωμένη, συνελήφθη ο δράστης

Δεκαεπτάχρονος φέρεται να βίασε 81χρονη
Στη σύλληψη 17χρονου Ρουμάνου προχώρησε στις 5:20 τα ξημερώματα η Αστυνομία, μετά από καταγγελία για  σεξουαλική κακοποίηση 81χρονης...
στην Επαρχία Λευκωσίας....
Σύμφωνα με πληροφορίες του philenews.com λίγο μετά τα μεσάνυχτα,  ο σύζυγος της 81χρονης κατήγγειλε, ότι γύρω στις 8 το βράδυ  και ενόσω απουσίαζε ο ίδιος από το σπίτι τους, ο 17χρονος Ρουμάνος επιτέθηκε στη σύζυγό του και τη βίασε.
Ο ίδιος εντόπισε την 81χρονη σύζυγό του χτυπημένη και να κείτεται στο πάτωμα σε άθλια κατάσταση. Το θύμα αναγνώρισε τον φερόμενο ως βιαστή και τον κατονόμασε στον σύζυγό της, ο οποίος και πρόεβη στην καταγγελία. Ακολούθως η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψή του με βάση δικαστικό διάταγμα.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα λεκάνης και κρατήθηκε για νοσηλεία.
Η Αστυνομία εξετάζει εναντίον του 17χρονου υπόπτου υπόθεση διάρρηξης, βιασμού, και επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικης βλάβης. O ύποπτος προσήλθε το μεσημέρι ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε διάταγμα πενθήμερης προσωποκράτησής του.

2 σχόλια:

  1. ποιός χρειάζεται στείρωση,ο νεαρός η τα κατοικίδια;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν ειναι μονο η ελλαδα αλλα δυστυχως και η κυπρος εχει γεμισει με βαλκανο και αλλα αλλοδαπα σκουπιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive