Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΗΜΕΡΑ. Αυτά προστάζει το Ισλάμ για τις γυναίκες: Δείτε τι έγινε στο Μπαγκλαντές

Αυτά προστάζει το Ισλάμ για τις γυναίκες: Δείτε τι έγινε στο Μπαγκλαντές

Η νοοτροπία όπου οι αδύναμοι θα πρέπει να τιμωρούνται με βάρβαρο τρόπο. Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση που μας έρχεται από το μακρινό Μπαγκλαντές, ωστόσο τόσο πολύ μας αφορά, ερχόμενη σε συνάρτηση με τον νόμο της Σαρίας και την ιδεολογική πλατφόρμα του Ισλάμ...
  Πρόκειται για τον βασανισμό μίας 21χρονης κοπέλας εν ονόματι Χάβα Ακτέρ, η οποία...τόλμησε να συνεχίσει τις σπουδές της στο πανεπιστήμιο. Ο άντρας της ωστόσο είχε άλλη άποψη.  Έπειτα από έντονο καυγά και ξυλοδαρμό, ο 30χρονος Ραφίκουλ Ισλάμ, τις έκοψε και τα πέντε δάχτυλα από το δεξί της χέρι και τα πέταξε στα σκουπίδια! Μάλιστα όπως ομολόγησε και ο ίδιος ο σύζυγος της 21χρονης, τα δάχτυλα τα πέταξε στα σκουπίδια ούτως ώστε οι γιατροί να μην μπορούν να τα ξαναβάλουν στη θέση τους!  Το..."έγκλημα" της νεαρής κοπέλας ήταν πως είχε πάρει την απόφαση να συνεχίσει τις σπουδές της, κάτι που όμως θα "σπίλωνε την τιμή" του άντρα της.   "Ήταν εξοργισμένος. Ζήλευε γιατί δεν είχε περάσει στο κολλέγιο και δεν ήθελε να συνεχίσει τις σπουδές η γυναίκα του", αποκάλυψε στα ΜΜΕ ο αστυνομικός που έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου την υπόθεση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive