Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Πως οι Τούρκοι κατάφεραν να εισβάλουν στην Αφρίν και τι σημαίνει αυτό για την Ελλάδα (Βίντεο)

Πως οι Τούρκοι κατάφεραν να εισβάλουν στην Αφρίν και τι σημαίνει αυτό για την Ελλάδα (Βίντεο)
Οι Τούρκοι αποδείχτηκαν ανίκανοι.  Ο λόγος για τον οποίο ο Τουρκικός στρατός δεν φέρνει γρήγορα αποτελέσματα, είναι γνωστός. Οι Τούρκοι ενώ διαθέτουν αρκετά μεγάλο οπλοστάσιο, δεν διαθέτουν πολλά ικανά στελέχη. Ο Ερντογάν «ξήλωσε»...
τα εμπειρότερα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων, όταν έγινε το πραξικόπημα. Αυτή η κίνηση έκανε πολύ αδύναμο τον Τουρκικό στρατό.
Οι Τούρκοι «κατάφεραν» να μπουν στην Αφρίν
Ο υποτίθεται οργανωμένος τουρκικός στρατός τα βρήκε σκούρα με τους «ανοργάνωτους» Κούρδους. Οι Τούρκοι έχουν χάσει πολλούς στρατιώτες και αρκετά μεγάλο αριθμό στρατιωτικού υλικού στην Συρία. Ο Ερντογάν μπορεί να παινεύεται αλλά αυτό το κάνει για τις δικές του μικροπολιτικές σκοπιμότητες.
Μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες οι Τούρκοι κατάφεραν αν εισβάλουν στην Αφρίν. Οι τουρκικές δυνάμεις λοιπόν και οι Σύροι αντάρτες σύμμαχοί τους εισέβαλαν στην κουρδική πόλη Αφρίν στη βορειοδυτική Συρία, η οποία αποτελούσε στόχο επιχείρησης που εξαπέλυσε τον Ιανουάριο η Άγκυρα για να εκδιώξει από εκεί τους μαχητές της κουρδικής πολιτοφυλακής Μονάδες Προστασίας του Λαού (YPG), την οποία η Τουρκία θεωρεί τρομοκρατική, ανακοίνωσε σήμερα το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
"Οι τουρκικές δυνάμεις και οι Σύροι σύμμαχοί τους έθεσαν υπό τον έλεγχό τους πολλές συνοικίες και οι μάχες συνεχίζονται", στην Αφρίν, διευκρίνισε ο διευθυντής του Παρατηρητηρίου Ράμι Αμπντελραχμάν.
Την ίδια ώρα το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA μετέδωσε ότι περισσότεροι από 5.000 άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει μέχρι στιγμής σήμερα την ελεγχόμενη από τους αντάρτες Ανατολική Γούτα, όπου η Δαμασκός έχει εξαπολύσει εδώ και έναν μήνα μεγάλη επιχείρηση για να την θέσει ξανά υπό τον έλεγχό της.
Διευκρίνιση
Οι λεγόμενοι αντάρτες στην ουσία είναι τζιχαντιστές τους οποίους εξόπλισε το ΝΑΤΟ, ώστε να «ρίξουν» τον «αντιδημοκρατικό» Άσαντ. Φυσικά κάποια στιγμή οι λεγόμενοι αντάρτες αυτομόλησαν και δημιούργησαν τον Ισλαμικό Κράτος.  Σύμφωνα με τα όσα είχε πει ο Πούτιν, οι Τούρκοι κάνουν «μπίζνες» με το Ισλαμικό Κράτος και αυτό έγινε ξεκάθαρο πλέον, αφού οι «αντάρτες» βοηθάνε τους Τούρκους.
Συμπέρασμα:
Για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται ότι οι Τούρκοι δεν έχουν «μπέσα» αλλά από όλη αυτή την κατάσταση βγαίνει και κάτι θετικό για την Ελλάδα. Οι Τούρκοι στρατιώτες είναι ανίκανοι απέναντι στους Κούρδους οι οποίοι Κούρδοι δεν έχουν οργανωμένο στρατό. Αν λοιπόν οι Τούρκοι τα βάλουν με τον οργανωμένο στρατό της Ελλάδας, τι θα πάθουν;

1 σχόλιο:

  1. σημαίνει οτί πρέπει να αναδιοπργανωθεί το στράτευμα με πραγματική εκπαίδευση και εκσυχγρονισμό του εξοπλισμού,και ειδικά στο ναυτικό,όπως πολύ σωστά είπαν οι πρόγονοι μας,έχουμε κράτος,όταν έχουμε πλοία στην θάλλασα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive