Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Φοιτητές εισέβαλλαν στο Υπουργείο Παιδείας

Χωρίς αποτέλεσμα έληξαν οι συζητήσεις μεταξύ της αντιπροσωπείας των εκπαιδευτικών και του υπουργού Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί αντίδραση, ειδικά από πλευράς φοιτητών, που επίσης βρέθηκαν στον χώρο... στο πλαίσιο της κινητοποίησης για την πανελλαδική απεργία σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.  Οι φοιτητές μπήκαν στον προαύλιο χώρο του υπουργείου, από την πίσω πόρτα. Όταν οι αστυνομικές δυνάμεις αντιλήφθηκαν την παρουσία τους και τον αριθμό τους, τους άφησαν να πραγματοποιήσουν τη διαμαρτυρία τους και  δεν τους απώθησαν νπροκειμένου να μην υπάρξει κάποια ένταση, όμως στη συνέχεια η ομάδα των φοιτηών μπήκε μέσα στο κτίριο του Υπουργείου.

1 σχόλιο:

  1. ΟΥΔΕ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΛΟΓΟΣ ΟΡΘΟΣ,ΚΑΙ ΛΟΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ........ΕΑΝ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΜΟΡΦΩΣΕΙ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive