Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Mε διάθεση αγίου Βαλεντίνου «Αγγελάκι του έρωτα» η Γιούσεφ. ΦΩΤΟ

❱❱ Με καυτά εσώρουχα, που αναδείκνυαν τα «red pepper» οπίσθιά της, και με λικνίσματα γεμάτα πάθος και ερωτισμό, η sexy dancer Αναστασία Γιούσεφ έκανε ακόμα μία φορά τούς φαν της να παραμιλούν για χάρη της! Μέσα από το διαδικτυακό reality show...
με τίτλο «It's My Life» (Είναι η ζωή μου) του Mykonos Live TV, η καλλίγραμμη χορεύτρια μπήκε στο δοκιμαστήριο για την ημέρα του αγίου Βαλεντίνου... για τα μάτια των διαδικτυακών φίλων της και μόνο, φορώντας τα πιο αποκαλυπτικά εσώρουχα γνωστού ελληνικού brand. Ειδικά για την πιο ερωτική ημέρα της χρονιάς, η Αναστασία έγινε από sexy girl και αφέντρα μέχρι αγγελάκι του έρωτα. 
Κατά τη διάρκεια του γυρίσματος, η 26χρονη ξανθιά dancer με τις «χυμώδεις» καμπύλες μοιάζει να... προβληματίζεται στην επιλογή του εσωρούχου. Ετσι, το μόνο που κάνει είναι να δοκιμάζει το ένα σετ μετά το άλλο, με το τελικό αποτέλεσμα του βίντεο να μοιάζει με ηφαίστειο πριν από την έκρηξη!
Τύφλα να 'χουν μπροστά της τα αγγελάκια του πασίγνωστου αμερικανικού οίκου, αφού η Αναστασία Γιούσεφ είναι σωστός ερωτικός πειρασμός, μένοντας μόνο με τα εσώρουχα. Είτε με μαύρα είτε με κόκκινα, αλλά ακόμα και με μπλε ελεκτρίκ, η χορεύτρια των μεγαλύτερων clubs ανά την Ελλάδα ξέρει καλά πώς να ποζάρει, αναδεικνύοντας περισσότερο την πίσω πλευρά του καλλίγραμμου κορμιού της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive