Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

"ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ" ΚΑΙ ΣΤΟ FC? Το καθεστώς Ερντογάν έκλεισε σελίδα Έλληνα γραφίστα στο facebook!


Το καθεστώς Ερντογάν επέβαλλε το κλείσιμο σελίδας Έλληνα γραφίστα, λόγω της φωτογραφικής σύνθεσης που είχε δημιουργήσει και στην οποία έδειχνε τον Ερντογάν ματωμένο. Η φωτογραφική σύνθεση είχε το μήνυμα “σταματήστε τον δολοφόνο Ερντογάν”.
Όπως αναφέρει ο ίδιος ο Έλληνας γραφίστας:...

Δύο ημέρες μετά το e-mail του Twitter για την ανάρτηση σχετικά με τον Ερντογάν (μέρος Α και μέρος Β) με ένα νέο e-mail το Facebook, αυτή τη φορά, με ενημέρωσε πως προχώρησε στο κλείσιμο της σελίδας Jo Di – η λειτουργία της οποίας ξεκίνησε τον Ιούνη του 2015 (στη δεύτερη φάση του). 

Τρία χρόνια μετά και χωρίς δεύτερη εξήγηση, ήρθε ο πλήρης αποκλεισμός πρόσβασης και οποιαδήποτε άλλη επικοινωνία ή επεξεργασία της σελίδας.

Σε αντίθεση με την αναλυτική δικαστική απόφαση, στην περίπτωση του Twitter και του Ερντογάν, αυτή τη φορά το Facebook δεν μπήκε στον κόπο να ενημερώσει ούτε για ποιο λόγο συγκεκριμένα έγινε η πλήρης διαγραφή και το κλείσιμο της σελίδας Jo Di ούτε πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive