Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Ραχήλ Μακρή: «Το FBI, τα 9,4 εκατ. μίζες από γερμανική φαρμακευτική εταιρεία και η συγκάλυψη από τον σημερινό Υπουργό Εθνικής Άμυνας» (Έγγραφα)

Σύμφωνα με το FBI, δεν ήταν μόνο η Novartis που έδινε μίζες στην Ελλάδα. Υπάρχουν και άλλες υποθέσεις διαφθοράς, όπως η περίπτωση της Γερμανικής φαρμακευτικής εταιρείας GMBH.  Σύμφωνα μάλιστα, με τα όσα κατέθεσε μεταξύ άλλων, ο προστατευόμενος μάρτυρας που το FBI κατονομάζει ως Έλληνα αντιπρόσωπο των Γερμανών S&M:...
«Δίνω μίζες σε χειρούργους και κυβερνητικούς, είναι ένα αναπόφευκτο γεγονός της ελληνικής ζωής…» και αυτές έφτασαν στο ποσό των 9,4εκατ. Δολ.
Γνώστης της παραπάνω κατάθεσης του προστατευόμενου μάρτυρα του FBI ήταν και ο σημερινός Υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο οποίος ενημερώθηκε σχετικά εδώ και αρκετό καιρό από τον πρώην πράκτορα της ΕΥΠ, Μανώλη Χατζησάββα.
Όπως επίσης είναι γνώστης, δεκάδων υποθέσεων διαφθοράς, υποθέσεων που είναι η αιτία για την καταστροφή του Κράτους μας, της πατρίδος μας, από την εγκληματική διαφθορά των εμπλεκομένων αλλοδαπών, κυρίως Γερμανών εγκληματιών και κυβερνητικών δοσίλογων του «παλαιού και του νέου», στοιχεία υποθέσεων που εκμεταλλεύεται εδώ και χρόνια για την ικανοποίηση της πολιτικής ματαιοδοξίας του, μέσα από πολιτικούς εκβιασμούς σε συνεργασία με δικαστές, που σύμφωνα με την δημόσια καταγγελία του αποθανόντος Βγενόπουλου, ζητούσαν χρήματα μέσα σε βιβλία.
Επειδή λοιπόν, δεν είμαστε όλοι μέλη συμμορίας εκβιαστών για πολιτική εξασφάλιση και από την στιγμή που επήλθαν όλα τα στοιχεία στην κατοχή μου.
Επειδή έχω από τον νόμο καθήκον να τα δημοσιοποιήσω, όπως έπραττα πάντα στον κοινοβουλευτικό μου βίο, αλλά πλέον δεν διαθέτω θεσμική δύναμη για να τα φέρω στην Βουλή των Ελλήνων και αφού έχω αποκλειστεί από το σάπιο μιντιακό κατεστημένο της χώρας, δημοσιεύω για ενημέρωση των ληστεμένων Ελλήνων την κατάθεση στο FBI του προστατευόμενου Έλληνα μάρτυρα, που δηλώνει ότι έδινε μίζες σε γιατρούς και κυβερνητικούς και είμαι στην διάθεση των εισαγγελικών αρχών της χώρας να την καταθέσω, προκειμένου να ανοίξει και αυτό το σκάνδαλο όπως έπραξε με την Novartis και να το στείλει στην Βουλή για να συστήσει ο «αρχάγγελος» της κάθαρσης Αλέξης Τσίπρας, Εξεταστική Επιτροπή και να μάθουμε οι Έλληνες σε ποιους κυβερνητικούς έδινε μίζα η γερμανική φαρμακευτική εταιρεία.
Εκτός αν φοβάστε μαζί με την Δικαιοσύνη, μην νευριάσει η Μέρκελ και σας στείλει όλους «εις το πυρ το εξώτερον».
Ραχήλ Μακρή
Οικονομολόγος (MSc in Banking) – Πρώην Βουλευτής
Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης
Μέτωπο Νίκης
www.metoponikis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive