ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018

ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΑΣΙΛΗ!


Ποιος το περίμενε μια φορά κι έναν καιρό, πως θα’ ρχόταν μέρα που ο πρόεδρος Βασίλης θα διάβαινε τις πύλες της αμερικανικής πρεσβείας! Κι όμως, ήρθε!  Συνάντηση, λοιπόν, με τον πρέσβη των ΗΠΑ, Τζέφρι Πάιατ, είχε ο πρόεδρος Βασίλης της Ένωσης Φραπέδων....
Σύμφωνα με ανακοίνωση του λεβέντικου κόμματος, «η συζήτηση των δύο ανδρών περιστράφηκε γύρω από τις εξελίξεις στο θέμα της Novartis, αλλά και στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων», αλλά σημασία δεν έχει τι συζήτησαν (τι εντολές έδωσε ο πρέσβης στον πρόεδρο Βασίλη, για να ακριβολογούμε…), αλλά μόνο και μόνο ότι συναντήθηκαν και «συζήτησαν».  Το γεγονός ότι έχει πέσει τόσο χαμηλά η πλανηταρχία και στηρίζεται πλέον σε Λεβέντηδες, Καμμένους, Σταυροθεοδωράκηδες και λοιπούς παλιάτσους της πολιτικής (για να είμαστε και μέσα στο αποκριάτικο κλίμα των ημερών…), είναι αναμφισβήτητο δείγμα της παρακμής της! Κι αυτό είναι πολύ θετικό για την Ελλάδα και τον κόσμο ολόκληρο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive