Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

ΜΥΤΙΛΗΝΗ. ΤΩΡΑ. Ξεσηκώνονται οι κάτοικοι της Μόριας… Όλοι θα βρεθούν σήμερα στο δικαστήριο για συμπαράσταση των συλληφθέντων συγχωριανών τους

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι της Μόριας μετά τα χθεσινά γεγονότα και τις συλλήψεις δύο συγχωριανών τους, οι οποίοι θέλοντας να προστατέψουν τις ζωές τους και τις περιουσίες τους, έριξαν τουφεκιές στον αέρα για να εκφοβίσουν λαθρομετανάστες, οι οποίοι προσπαθούσαν να μπουν στα κτήματά τους και να σφάξουν ή  να κλέψουν τα ζώα τους...

Σύμφωνα με όσα είπε στο LesvosNews.gr ο Πρόεδρος της Μόριας Νίκος Τρακέλλης οι κάτοικοι της Μόριας έχουν ξεσηκωθεί και θα βρεθούν αύριο στο δικαστήριο όπου θα προσαχθούν οι δύο συγχωριανοί τους για να τους συμπαρασταθούν.
Στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου είχαν πάει μέχρι αργά περίπου 20 κάτοικοι της Μόριας, οι οποίοι δήλωναν τη συμπαράστασή τους στους δύο συλληφθέντες.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του LesvosNews.gr, μήνυση υπέβαλαν και οι λαθρομετανάστες κατά των δύο συλληφθέντων, υποστηρίζοντας ότι δεν πήγαν για να κλέψουν, αλλά περνούσαν .... τυχαία έξω από τα κτήματα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive