Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

Αλέξη, τον Μαδούρο εχεις πολιτικό ... σύμβουλο; Για δες εδω. Βενεζουέλα: Το χρήμα ευτελίστηκε τόσο που το κάνουν ... χειροτεχνίες! ΒΙΝΤΕΟ

Βενεζουέλα: Το χρήμα ευτελίστηκε και το κάνουν χειροτεχνίες! ΒΙΝΤΕΟ
Τεχνίτες της Βενεζουέλας χρησιμοποιούν τα χρήματά τους ως υλικά για χειροτεχνίες όπως τσάντες και άλλα αξεσουάρ στην Cucuta της Κολομβίας, εξαιτίας του υπερπληθωρισμού που έκανε το χρήμα σχεδόν άχρηστο. 
Φωτογραφία της Maria Dervisi.
Ο Richard είναι ένας από τους τεχνίτες, ο οποίος είναι μεταξύ των 500.000 ανθρώπων που εγκατέλειψαν την οικονομική και κοινωνική αστάθεια στην πατρίδα του και τώρα....
εργάζεται στο να κάνει χειροτεχνίες με χαρτονομίσματα στην κολομβιανή συνοριακή πόλη


 «Το κάνω με τα χαρτονομίσματα, επειδή στη Βενεζουέλα δεν μπορώ να κάνω τίποτα με τα λεφτά αυτά, δεν μπορώ να αγοράσω αλεύρι με αυτά τα χρήματα. Δεν μπορώ να αγοράσω τίποτα, γι 'αυτό τα χρησιμοποιώ για να κάνω χειροτεχνίες», εξήγησε.
 "Διπλώνω το χαρτονόμισμα έτσι και αφού το διπλώσω αρχίζω να κάνω ένα λουρί όπως αυτό και όταν τελειώσω τους ιμάντες το ράβω με νάιλον, έτσι ώστε όλα να είναι δεμένα και να μην χαλάσει. "
 "Εδώ δείχνουμε αγάπη στους Βενεζουελάνους, και είναι αμοιβαίο αυτό, κάθε μέρα παραλαμβάνουμε ανθρώπους, αφού η κατάσταση δεν είναι καλή. Οι άνθρωποι δεν μεταναστεύουν επειδή το θέλουν αλλά επειδή έχουν ανάγκη."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive