Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Πάρ’τε τα Ίμια πίσω. Γράφει ο Παναγιώτης Μπαλακτάρης

Η Ελλάδα είναι ένα στάδιο πριν την σκύλευση. Οι εγκληματικές πολιτικές πρακτικές της Μεταπολιτεύσεως και η οικονομική βουλιμία των εγκαθέτων κάθε εξουσίας οδήγησε τη χώρα στα βράχια, εκεί όπου κυριολεκτικώς τσακίστηκε. Έκτοτε, δηλαδή από το 2008 και εντεύθεν, το ελλαδικό κράτος ζει με μηχανική υποστήριξη... Μνημόνια επί μνημονίων μόνο και μόνο επειδή το ελλαδικό πολιτικό σύστημα απέτυχε να επικοινωνήσει εγκαίρως και να συνεννοηθεί. Το Α.Ε.Π. της χώρας κατακρημνίσθηκε και στο τέλος αυτής της επώδυνης κρίσεως ζούμε έναν εφιάλτη. 
Μια κυβέρνηση πρόχειρη, αντεθνική, αντιπαραγωγική, εθνοκτόνα και επικίνδυνη διαχειρίζεται τις τύχες της Ελλάδας, όπως οι «χρήσιμοι ηλίθιοι» που εξυπηρετούν σκοπούς αλλότριους από το raison d’ etat*. Ίσως έχουν λάβει υποσχέσεις, από τους ευρωπαϊκούς θεσμούς, για το πέρασμα σε μια άλλου είδους επιτήρηση μετά τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους και αυτό σε συνδυασμό με μια άνευ προηγουμένου λαγνεία για την εξουσία άγει σε εθνική τραγωδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive