Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ: Είναι διεφθαρμένος, άθλιος, αχρείος, ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ. ΒΙΝΤΕΟ


«Έκρηξη» του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, με αφορμή την υπόθεση Νοvartis και την παραπομπή του στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής. Ο κ. Γεωργιάδης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού, απευθύνοντας βαριές κατηγορίες, αποκαλώντας τον Αλέξη Τσίπρα «διεφθαρμένο»....
  Συγκεκριμένα μιλώντας στην τηλεόραση του Αlpha ο βουλευτής της ΝΔ είπε μεταξύ άλλων:  «Θα τους γδάρω, δεν θα μου γλιτώσει κανένας από αυτούς, ο Τσίπρας πρώτος απ’ όλους. Ο άθλιος και αχρείος, αυτός που το έστησε. Ο Τσίπρας δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μη λογοδοτήσει γι’ αυτό που έκανε. Ούτε μια στο εκατομμύριο, δεν έχει καταλάβει που έμπλεξε. Ειδικά ο Τσίπρας που είναι διεφθαρμένος μέχρι το μεδούλι. Λέτε να μην ξέρω εγώ αν τα παίρνει ο Τσίπρας; Θα τα δείτε στην επιτροπή όταν θα πάω». Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 3ο λεπτό:

1 σχόλιο:

  1. Αυτος που φωναζει περισσοτερο,εχει φαει τα περισσοτερα!Νομος της αρπαχτης.Δηλ αυτό το αρχιλαμογιο πρεπει ναχει φαει +20(εικοσι plus)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive