Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Ανεξήγητο θαυμαστό περιστατικό. Στριφογύρισαν πολυέλαιοι και καντήλια στον Ναό Αγίου Βλασίου Ξυλοκάστρου.

❱❱ Για σημάδι από τον άγιο Βλάσιο κάνουν λόγο οι πιστοί στο Ξυλόκαστρο, έπειτα από το απίστευτο περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια της θείας λειτουργίας την περασμένη Κυριακή στον ομώνυμο ναό, ανήμερα της εορτής της μνήμης του....
  Ξαφνικά, την ώρα της αρχιερατικής λειτουργίας υπό τον μητροπολίτη Κορίνθου Διονύσιο, οι πολυέλαιοι και τα καντήλια της εκκλησίας άρχισαν να στριφογυρίζουν με ένταση, χωρίς να υπάρχει κάποια λογική εξήγηση! Αλλωστε, πέρα από τα καντήλια, οι πολυέλαιοι είναι τόσο βαριές κατασκευές, που δεν μπορεί να τους κουνήσει με τέτοια ορμή ούτε αέρας ούτε κάποιος μικροσεισμός. 

Οι πιστοί παρακολουθούσαν εκστασιασμένοι το ανεξήγητο θέαμα που κράτησε σχεδόν ένα λεπτό και στη διάρκεια της λιτάνευσης της εικόνας του αγίου, που είναι πολιούχος της πόλης, η είδηση μεταδόθηκε από στόμα σε στόμα σε ολόκληρο το Ξυλόκαστρο.
Θεία λειτουργία
Το παράξενο συμβάν κατέγραψε με κάμερα ένας από τους πιστούς και το ekklisiaonline.gr που δημοσίευσε το θέμα κατακλύστηκε από μηνύματα αυτοπτών μαρτύρων. Η Παναγιώτα Αντωνοπούλου, που ήταν παρούσα, έστειλε το εξής μήνυμα: «Βρισκόμασταν με την οικογένειά μου στον Ιερό Ναό Αγίου Βλασίου, όταν κατά τη διάρκεια της θείας λειτουργίας το πρωί, μου λέει ο γιος μου, μαμά κοίτα πάνω, και τότε προς έκπληξή μου είδα τους πολυελαίους του ιερού ναού όπως και όλα τα ιερά καντήλια μπρος και στο πλάι του ιερού να κουνιούνται με μεγάλη ορμή. Το παρατηρήσαμε όλοι που βρισκόμασταν στον ναό κατά την τέλεση του ιερού μυστηρίου και νιώσαμε δέος και συγκίνηση για την ευλογία του αϊ-Βλάση μας».

Ο Αλέξανδρος Πεχλιβανίδης και ο γιος του Νίκος έγραψαν: «Είδαμε το βίντεο που βγάλατε και θυμηθήκαμε πάλι τι ζήσαμε χθες. Ακόμα δεν μπορούμε να το συνειδητοποιήσουμε, ήταν ευλογία Κυρίου που συνέβη αυτό στην πόλη μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive