Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Έλεγχοι από το ΣΔΟΕ ακόμα και στα... κόλλυβα

Αποτέλεσμα εικόνας για κόλλυβα
❱❱ Οι δύο άγνωστοι που εμφανίστηκαν στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας στη Χαλέπα Χανίων στο τέλος της θείας λειτουργίας και λίγο προτού τελεστούν δύο μνημόσυνα δεν είχαν έρθει για να συλλυπηθούν τους συγγενείς. Οπως αποδείχθηκε, ήταν... ελεγκτές της Εφορίας και...
στο στόχαστρό τους είχαν μπει τα μνημόσυνα, καθώς ερευνούσαν όλο το πακέτο υπηρεσιών που προσφέρουν τα γραφεία τελετών, δηλαδή αν συνοδεύονται από τα απαραίτητα παραστατικά τα... κόλλυβα, τα λουλούδια και τα τσουρεκάκια που μοιράζονται στους συγγενείς!
Στην εκκλησία ήταν προγραμματισμένο να τελεστούν δύο μνημόσυνα που είχαν αναλάβει αντίστοιχα γραφεία τελετών και οι ελεγκτές βρήκαν την ευκαιρία να ελέγξουν τους ιδιοκτήτες τους, κατά πόσο λειτουργούν με βάση όσα προβλέπει η Εφορία αλλά και το καθεστώς απασχόλησης των μαυροφορεμένων εργαζομένων. Οι ελεγκτές έκαναν γνωστή την ιδιότητά τους την ώρα που μοιράζονταν τα κόλλυβα, αφήνοντας άφωνους τους πάντες. Το περιστατικό δημοσιοποίησε στο facebook η δημοσιογράφος Μαρία Βούλγαρη:
«Το ΣΔΟΕ ψάχνει διαφυγόντα κέρδη στα… κόλλυβα! Κι έβγαλε και λαβράκι στα Χανιά σήμερα, στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας. Ατομα από δύο γραφεία τελετών ελέγχθηκαν. Ο ιδιοκτήτης του πρώτου την πάτησε. Ο δεύτερος το πάλευε… Πέρα από το μακάβριο του θέματος, προκύπτουν τα ερωτήματα: Πόσοι είναι ασφαλισμένοι σ' αυτό τον κλάδο; Αποδείξεις κόβονται; Φαντάζεστε να επιβληθούν αποδείξεις και για το κεράκι που ανάβουμε; Τι άλλο θα δούμε…» έγραψε στην ανάρτησή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive