Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

"ΒΕΡΑΤΡΟΥΜ ΑΛΜΠΟΥΜ". (ή Λευκος Ελλέβορος) ΤΟ ΓΙΑΤΡΙΚΟ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αποτέλεσμα εικόνας για Λευκος ΕλλέβοροςΗ χρηση του φυτου Λευκος Ελλέβορος,στην θεραπεια των Αρχαιων Ελληνων,χανεται μεσα στο χρονο.Εχουμε αναφορες απο τον Ομηρο για τον πρωτο γιατρο της αρχαιοτητας ,τον Μελάμπους να κανει χρηση του φυτου....

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΕΡΑΤΡΟΥΜ ΑΛΜΠΟΥΜ
 Σε μεγαλες δοσεις λειτουργει ως ισχυρο δηλητηριο,με κυριαρχα συμπτωματα απο το πεπτικο συστημα και με ακραια αδυναμια του ασθενους. Μεσα στην φαρετρα της Ομοιοπαθητικης βρισκεται και ο Λευκος Ελλεβορος,ο οποιος χαρακτηριζεται ως ¨΄το φιλι της ζωης¨΄και χορηγειται σε ανθρωπους με ψυχικη και σωματικη καταπτωση,ανθρωπους που εχουν καταθεσει τα οπλα. Ειναι ενα απο τα κυρια φαρμακα των ψυχικων διαταραχων ακομα και των πιο δυσκολων ψυχωσεων και αυτο γιατι θεωρειται οτι μπορει” να γυρισει΄’ [Βερατρουμ σημαινει γυρισμα] το πνευμα,να αλλαξει δηλαδη τον τροπο που κοιτας τα πραγματα.
Αποτέλεσμα εικόνας για Λευκος Ελλέβορος
Εδω μας δινετε η ευκαιρια να κανουμε μια συνδεση του φυτου με το προσωπο του Μεγαλου Αλεξανδρου,Οι τελευταιες ερευνες που εχουν γινει γυρω απο την ασθενεια που προκαλεσε και το τελος της ζωης του,αναιρουν τις προηγουμενες εκδοχες της δηλητηριασης απο στρυχνινη ή αρσενιο.
Κατι τετοιο θα σημαινε ενα αιφνιδιο τελος ενω οπως γνωριζουμε η ασθενεια του διηρκησε αρκετες μερες.Η ποιοτητα και η εξελιξη των συμπτωματων ,βαση του ιστορικου ημερολογιου ,του Μεγαλου μας Στρατηλατη εχουν οδηγησει τους επιστημονες να δουν μια αντιστοιχια με τη δραση του Λευκου Ελλεβορου.
Αποτέλεσμα εικόνας για Λευκος Ελλέβορος
Αραγε μια ακομα υποθεση;
Μονο το ταξιδι μεσα στο χρονο ενος εμπειρου γιατρου, εφοδιασμενου με αυτη την πληροφορια, θα μπορουσε να μας λυσει την απορια.
Και τοτε σε ενα νεο κυκλο ζωης να συναντησουμε τον Μεγα Αλεξανδρο να δινει Συνεχεια στο Εργο του.
ΕΙΡΗΝΗ Π

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive