Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. Της Μαίρης Καρρα

Δεδομένων  των κατοχικών συνθηκών για  το μέλλον του ΕΘΝΟΥΣ, επιβάλλεται εμείς -Ο  ΛΑΟΣ- να   υπερασπιστούμεδυναμικά τις Πνευματικές μας Αξίες, που ανέδειξαν την πατρίδα μας στον Αρχαίο Κόσμο ως  την ΗΓΕΤΙΔΑ ΔΥΝΑΜΗ. Αυτές τις Αξίες που με τα Ελληνικά ΙΔΕΩΔΗ κατέστησαν την Ελλάδα   μας  γνωστή, για τους Νόμους, τους Ηρωισμούς  και τους  συνεχείς αγώνες της για  ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ,  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Αυτές τις πολύτιμες  ελληνικές ΑΡΕΤΕΣ, που συγκροτούν την πολιτιστική μας ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ!  Τον Εθνικό   θησαυρό  μας   οφείλουμε   να  προστατεύουμε δυναμικά σήμερα, όπως αρμόζει στην καταγωγή μας...
Δεν μας τιμά   να  επιτρέπουμε   σε   οικονομικούς   κατακτητές,  να   μας καταποντίζουν σε σκοτάδι  ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ  βάζοντάς   μας   τα γυαλιά, αυτοί που πήραν από μας τα ΦΩΤΑ του ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.  Κατάφεραν με ένα καλά μελετημένο σχέδιο αφανισμού μας,να διαφθείρουν την κοινωνία μας με υποβάθμιση των  ΑΞΙΩΝ. Μας  επέβαλλαν  ΑΜΑΘΕΙΑ  και  ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ  στην  ΠΑΙΔΕΙΑ,ώστε να ζούμε σε ΑΓΝΟΙΑ πνευματική ακόμα και ΙΣΤΟΡΙΚΗ, με αποτέλεσμα να μας οδηγούν σε ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΑΡΑΣΜΟ.    Δυστυχώς συνηθίσαμε σε συμπεριφορές χαμηλού επιπέδου,που είναι ανασταλτικός παράγοντας προόδου για τον ΛΑΟ, γιατην Χώρα και για το Κράτος. Αν επιθυμούμε να ξημερώσει ημέρα της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ σύντομα, πρέπει να προετοιμαζόμαστεμέσα μας και κοινωνικά για την ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ! Μια δίκαιη επανάσταση του Έλληνα πολίτη, που δοκιμάζεται υπέρμετρα η επιβίωσή του από παράλογες αποφάσεις άλογων δοσίλογων  πολιτικών,   υπηρετών   διεθνιστών   αφεντικών.  Μια επανάσταση   σχεδιασμένη,  ώστε   με   τα  ίδια τους τα  όπλα να συνθλίψει σε βάθος την δύναμη του «αόρατου» ΕΧΘΡΟΥ. Μια επανάσταση που θα προκύψει απ' τα σπλάχνα και τηναγανάκτηση του σκλαβωμένου   λαού  και θα   εκδηλωθεί   χωρίς ύποπτες επεμβάσεις και παραστάσεις δήθεν πατριωτών στηνουσία πρακτορίσκων ύπουλων κομματικών ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΩΝ. Δεν έχουμε κανέναν σύμμαχο. Είμαστε μόνοι μας στον ΙΕΡΟ ΑΓΩΝΑ  μας υπέρ  ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΒΩΜΩΝ  και  ΕΣΤΙΩΝ.  
Τα μόνα όπλα   μας   βρίσκονται   μέσα   στην  ΕΛΛΗΝΙΚΗ   ΨΥΧΗ   ΜΑΣ.
Αναζητείστε τα και γρηγορείτε… 
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive