Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ. Amber Alert για την εξαφάνιση 16χρονης από το σπίτι της στην Αθήνα. Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Amber Alert για την εξαφάνιση 16χρονης από το σπίτι της στην Αθήνα
Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές για την εξαφάνιση ενός 16χρονου κοριτσιού από το σπίτι του στην Αθήνα στις 7 Φεβρουαρίου.
Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού», στις 7 Φεβρουαρίου, στις 19:00 ώρα, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στην Αθήνα, η Εσμεράλντα Μ., 16 ετών. Η Εσμεράλντα Μ....
έχει ύψος 1,60 μ., ζυγίζει 53 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε τζιν παντελόνι, μαύρη μπλούζα και γκρι-άσπρα παπούτσια.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive