Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Μαφιόζικη εκτέλεση με 3 σφαίρες για 47χρονο πατέρα 5 παιδιών μέσα σε ταβέρνα το καταμεσήμερο! Καρέ-καρέ η διαφυγή των εκτελεστών του 47χρονου Ερνέστο Λεωνίδου μέσα από την ταβέρνα – Τους έπεσε κινητό τηλέφωνο! (ΒΙΝΤΕΟ)

erbe
– Οι δράστες άνοιξαν πυρ εναντίον του 47χρονου ομογενούς πατέρα 5 παιδιών σε κιόσκι πίσω από την ταβέρνα
– Ο Λεωνίδου δέχθηκε τηλεφώνημα και κατευθύνθηκε προς το μέρος της εκτέλεσής του
– Τον τραυμάτισαν θανάσιμα με τρεις σφαίρες
dak_607_405_577_324
 και τράπηκαν σε φυγή προς την τουριστική περιοχή
– Ο 47χρονος είχε την συνοδεία ακόμα δύο ανδρών μέσα στην ταβέρνα...
– Το τραγικό περιστατικό συνέβη σε κιόσκι πίσω από ταβέρνα, κοντά στον Ποταμό Γερμασόγειας
– Ανθρωποκυνηγητό σε εξέλιξη στο παραλιακό μέτωπο Γερμασόγειας στην τουριστική περιοχή

Αναστάτωση προκλήθηκε λίγο μετά τις 2 μ.μ. στη Γερμασόγεια, μετά από πληροφορίες για ρίψη πυροβολισμών.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, νεκρός είναι ο 47 ετών Ερνέστος Λεωνίδης, ομογενής από τη Γεωργία και κάτοικος Λάρνακας, ο οποίος δέχθηκε 3 πυροβολισμούς από τρία άτομα σε κιόσκι πίσω από ταβέρνα κοντά στον Ποταμό Γερμασόγειας.
Πληροφορίες αναφέρουν πως δύο εκ των εκτελεστών έφερε μάσκα καρναβαλική, ενώ τουλάχιστον 2 εκ των 3 δραστών έφεραν πιστόλια.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο 47χρονος, ο οποίος συνοδευόταν από ακόμα δύο άνδρες, δέχτηκε ένα τηλεφώνημα, την ώρα που οι δύο άλλοι έφυγαν για να παραγγείλουν, και εν συνεχεία σηκώθηκε από τη θέση του πλησιάζοντας στην πίσω είσοδο της ταβέρνας όπου οι τρεις άγνωστοι τον πλησίασαν κι ένας από αυτούς τον πυροβόλησε τρεις φορές.
Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού βρίσκονται στη σκηνή για περαιτέρω έρευνες όσον αφορά τους δράστες.
Σε δηλώσεις του στη σκηνή, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης είπε πως ο 47χρονος έτρωγε σε ξύλινο κιόσκι, που βρίσκεται πίσω από το εστιατόριο, μαζί με δυο ακόμη πρόσωπα.
Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το θύμα- πατέρας πέντε παιδιών – δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών «στο πρόσωπο και στο σώμα», με τους δράστες να εγκαταλείπουν τη σκηνή πεζοί, προς το «Δασούδι».
Στη σκηνή κλήθηκε η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου και μέλη της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών του Αρχηγείου Αστυνομίας, ενώ στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών βρίσκεται το υλικό από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.
Τα κίνητρα των δραστών παραμένουν άγνωστα. Εξάλλου, πληροφορίες αναφέρουν πως οι κινήσεις των τριών δραστών έχουν καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, που διαθέτει η ταβέρνα, ενώ για τους δράστες έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό, με το επίκεντρο των ερευνών να εστιάζεται στην τουριστική περιοχή Γερμασόγειας, επί του παραλιακού μετώπου.
Παράλληλα, ήδη το ΤΑΕ Λεμεσού έχει ξεκινήσει τις έρευνες λαμβάνοντας τις πρώτες καταθέσεις.
Καρέ-καρέ το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της ταβέρνας στην Γερμασόγεια «έδωσε» τους 3 δράστες της εκτέλεσης του Λεωνίδου, ενώ σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες σε άλλο σημείο, από όπου διέφυγαν οι δολοφόνοι, εντοπίστηκε το κινητό τηλέφωνο του ενός
Τους δράστες της κατά παραγγελίαν εκτέλεσης του 47χρονου ομογενή από την Γεωργία και πατέρα 5 παιδιών σε ταβέρνα στην Γερμασόγεια Λεμεσού κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της ταβέρνας.
Στο βίντεο απεικονίζονται οι δυο από τους τρεις δράστες. Ο άντρας που βρίσκεται δίπλα από την μπλε καρέκλα δεν φαίνεται να σχετίζεται με την υπόθεση.
Εξάλλου, σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του ΡΙΚ στη Λεμεσό, Μαρία Κωνσταντίνου, οι Αρχές έχουν και δεύτερη υπό έρευνα «σκηνή», λίγο μακρύτερα από τον τόπο εκτέλεσης, εντός του παρακείμενου στην ταβέρνα δασυλλίου, όπου εντοπίστηκε ένα κινητό τηλέφωνο, που φέρεται να ανήκει σε έναν εκ των δραστών οι οποίοι διέφυγαν ταχύτατα προς εκείνη την κατεύθυνση και προς την τουριστική περιοχή Γερμασόγειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive