Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Αρραβωνιαστικιά ενός από τα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας An-148 αναφέρει ότι υπήρχε όραμα.

Ένα από τα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας του αντόνοφ στη Μόσχα,O Ilya Stavsky πέθανε ανήμερα των γενεθλίων του όπου έγινε 33 ετών....

Ο Ilya Stavsky ήτανε μέντιουμ και βοηθούσε τους ανθρώπους να βρίσκουν χαμένους συγγενείς τους ταυτόχρονα όμως εργαζόταν σε εργοστάσιο σιδήρου στο Εκατερινγκμπουργκ.
Λίγες μέρες πριν είχε επισκεφθεί τη Μόσχα για να δει τη φίλη του, σύμφωνα με αυτήν λίγο πριν από την πτήση, σε μία σφαίρα για μεντιουμ που είχε ειδε ένα όραμα για την περιοχή που έγινε η συντριβή και ότι εκει υπήρχε πολύ αστυνομία.
Δεν Το θεώρησε ανησυχητικό και αποφασισε να πετάξει ανήμερα των γενεθλίων του γιατί την επόμενη μέρα εργαζόταν, η Ναταλία πήγε στο τόπο της τραγωδίας όπου είδε πράγματι πάρα πολύ αστυνομία όπως της το είχε περιγράψει νωρίτερα ο φίλος της. O Ilya Stavsky πέθανε σε ηλικία 33 ετών ανήμερα των γενεθλίων του από τη συντριβή της πτήσης “Saratov Airlines”.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive