ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018

Τρικούβερτο γλέντι στο Twitter με τη νέα μαλακία του Μητσοτάκη. ΓΙΑΤΙ η Κρήτη ... πέφτει ΑΠΑΝΩ στη ΜακεδονίαΑποτέλεσμα εικόνας για μιστερ μπιν μητσοτακηςΜετά τους εξωγήινους στον Υμηττό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης φρόντισε να κρατήσει ζεστό το κοινό του με μια νέα επική ατάκα προκειμένου να πείσει για το πόσο ενδιαφέρεται για τη Μακεδόνια, αυτός ένας κρητικός.   Αυτή τη φορά ο πρόεδρος της ΝΔ, συζητώντας με πολίτες κατά την επίσκεψή του στα Λουτρά Πόζαρ, ενημέρωσε το πανελλήνιο για κάτι που κανένας δεν είχε σκεφτεί. Συγκεκριμένα είπε:...
«Εμείς οι Κρητικοί έχουμε μια ιδιαίτερη ευαισθησία στα ζητήματα της Μακεδονίας.  Αν διπλώσεις τον χάρτη της Ελλάδας στα δυο θα ‘ρθει η Κρήτη να πέσει πάνω στη Μακεδονία και η Μακεδονία πάνω στην Κρήτη».  Κι έτσι μέσα σε λίγο χρόνο το #αν_διπλώσεις “έδωσε” πολύ γέλιο στο Twitter.


1 σχόλιο:

 1. Αν διπλώσεις την Νέα Μιζοκρατία στα δυο θα πέσει ο Κούλης Μιζοτάκης, πάνω στην Ντόρα Μητσοτάκη.

  Είναι και οι δυο φίλοι του Μιζοφοράκου εμπλεκόμενοι στα δημοσιεύματα περί της SIEMENS…

  Μητσοτακισμός = Nτορακισμός = Μιζοτακισμός, είναι έννοιες ταυτόσημες.

  Kάποιοι σοβαροί που υπάρχουν στην Νου-γόνο-Δούλα (δυστυχώς ελάχιστοι) βλέπουν την γελοιότητα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και επιλέγουν την σιωπή και κρατάνε απόσταση!

  Όσοι “ιδεολόγοι” τ’ αρπάζουν σιωπούν…

  Όσοι περιμένουν στην ουρά να μιζαριστούν χειροκροτούν !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive